به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالمجید دراهکی روز یکشنبه در جمع شوراهای اسلامی و دهیاران دشتی افزود: یکی از راههای توسعه و رونق تولید مهارت آموزی نیروی جوان و آماده اشتغال است و مهمترین برنامه این اداره کل توسعه مهارت آموزی متناسب با بازار کار در همه نقاط استان بوشهر است.
وی اضافه کرد: ترویج فرهنگ مهارت آموزی باید با هماهنگی دستگاههای اجرایی و مردم جامعه گسترش یابد و متناسب با هر شهرستان و مناطق مختلف استان بوشهر در برنامه آموزشی مراکز فنی و حرفهای این استان قرار گیرد.
دراهکی ادامه داد: توسعه آموزشهای مهارتی متناسب با نیاز بازار کار و بویژه مراکز صنعتی و ظرفیت های نقاط مختلف استان بوشهر از برنامههای این اداره کل در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین است.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: شهرستان دشتی در زمینه توسعه آموزشهای مهارتی در این استان پیشتاز و موفق بوده است.
وی بر ضرورت مشارکت همه دستگاههای اجرایی برای راه اندازی هر چه سریعتر مرکز سیار فنی وحرفه ای بخش شنبه و طسوج دشتی تاکید کرد و افزود: بخش شنبه و طسوج دشتی دارای روستاهای سخت گذر و پراکندهای است و باید هر چه سریعتر این مرکز راهاندازی و کار مهارت آموزی جوانان روستاهای این بخش آغاز شود.
دراهکی اضافه کرد: با برنامه ریزی انجام شده امسال در ۱۴۰ روستای استان بوشهر کار آموزش جوانان و افراد جویای کار متناسب با بازار کار همان روستاها و شهرستان انجام و در سریعترین زمان مرکز فنی وحرفه ای شهر شنبه فعال خواهد شد.
وی به ظرفیت های اقتصادی روستاهای استان اشاره کرد و افزود: با همکاری شوراهای اسلامی و دهیاران ۲۵۰ حرفه متناسب بازار کار روستاهای استان بوشهر شناسایی و برنامه آموزشی آنها تدوین و اجرایی می شود.
دراهکی به ظرفیت بسیارخوب صنایع دستی بویژه هنر صنعت عبا بافی به عنون یک رشته مورد علاقه جوانان روستایی اشاره کرد و افزود: دشتی در زمنیه توسعه آموزش هنر صنعت عبا بافی موفق بوده و در سالیان گذشته کار آموزش این رشته صنایع دستی در روستاهای این شهرستان توسعه بسیار خوبی یافته است.