دکتر محمدرضا اسلامی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: این بانوی ۵۳ ساله که به همراه سایر همسفران خود روز دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ مصادف با عید فطر به منطقه شنا ممنون در ساحل مجاور پلاژ سیمین رفته بودند، دچار حادثه غرق شدگی شد.
وی توضیح داد: پس از این حادثه، بلافاصله همسفران این بانوی کرمانی با تماس با اورژانس ۱۱۵ تقاضای کمک اضطراری کردند، که تکنسین های اورژانس ۱۱۵ قشم با قید فوریت های امدادرسانی در محل یاد شده حاضر و با انجام عملیات احیای قلبی - ریوی (CardioPulmonary Resuscitation) یا «سی پی آر» برای بازگرداندن اعمال دو عضو حیاتی قلب و ریه و رساندن خون و اکسیژن این فرد غرق شده به مغز برای جلوگیری از آسیب مغزی بانوی کرمانی را برای دریافت خدمات تکمیلی درمانی به بیمارستان قشم منتقل کردند.
رییس اداره پزشکی قانونی شهرستان قشم اضافه کرد: متاسفانه از آنجایی که این فرد به علت غرق شدگی در دریا دچار مرگ مغزی شده بود، تلاش های پنج روزه تیم درمانی برای نجات جان وی نتیجه ای نداد که متاسفانه این بانوی کرمانی روز گذشته هفدهم اردیبهشت ۱۴۰۱ به رغم تمامی تلاش های صورت گرفته از سوی کادر درمانی فوت شد.
دکتر اسلامی پیش تر بر ضرورت استقرار گروه های نجات غریق و گشتهای امداد و نجات دریایی از سوی سازمان های ذیصلاح در سواحل قشم برای کاهش حوادث غرق شدگی تاکید کرده بود.
وی اعلام کرده بود: باتوجه به طولانی بودن سواحل این جزیره ایجاد بسترهای لازم به ویژه ایجاد اماکن مناسب شنا برای (بانوان و آقایان) با توجه به سیل ورود گردشگر و مسافر ضروری و حائز اهمیت است.
به گزارش ایرنا، با غرق شدن این بانوی کرمانی متاسفانه آمار قربانیان شنا در دریا و سواحل قشم از روز ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا روز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ به هشت نفر رسید.
در مدت یادشده یک جوان بیرجندی، یک جانباز ۷۰ درصد اصفهانی، یک جوان کرمانی، یک تبعه افغانستانی، یک جوان اهل شهرستان خواف استان خراسان رضوی، ۲ برادر اهل خراسان رضوی و یک بانوی ۵۳ ساله کرمانی در سواحل جزیره قشم دچار غرق شدگی شده و جان باختند.
سن فوت شدگان ناشی از غرق شدگی در سواحل قشم به ترتیب ۱۷، ۶۶، ۳۲، ۱۸، ۱۹، ۴۵، ۴۷ و ۵۳ سال است.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتردر میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
جزایر سه گانه ناز جلوه ای زیبا از طبیعت بکر و زیبای خلیج همیشه فارس است که هر شب با بالا آمدن آب دریا از جزیره قشم جدا و صبح ها با عقب نشینی آب، بار دیگر به این جزیره ملحق می شوند و به گفته بومیان، به دلیل همین ناز کردنشان در پیوستن به قشم است که به جزایر ناز شهرت یافته اند.