محمدعلی صلواتی، روز یکشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: تردد خودروهای ورودی به جادههای شریانی مُجهز به ترددشمار برخط(آنلاین) در استان از دهم تا شانزدهم اردیبهشت امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۹ درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: بر اساس آمار ثبت شده توسط سامانههای ترددشمار، در این ایام یک میلیون و ۳۷ هزار و ۴۲۸ دستگاه خودرو به استان وارد و یک میلیون و ۲۵ هزار و ۸۱۷ خودرو از استان خارج شد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای اصفهان اظهار داشت: تعداد خودروهای ورودی و خروجی به استان در این مدت نسبت به سال قبل از آن به ترتیب ۷۸ و ۷۶ درصد افزایش یافته است.
وی با بیان این که در تعطیلات عید فطر ۱۹ درصد خودروها از یک تا ۲ روز، ۱۳ درصد از ۲ تا ۳ روز و ۱۱ درصد از ۳ تا ۴ روز در استان اقامت داشتهاند، بیان کرد: استانهای تهران، فارس و چهارمحال و بختیاری و قم، بیشترین سهم را در میان مسافران وارد شده به استان اصفهان داشتند.
صلواتی خاطرنشان کرد: ۱۶۱ هزار و ۳۷۲ مسافر در این مدت با استفاده از ناوگان عمومی و از طریق ۱۴ هزار و ۶۲۷ سفر از مبدا استان اصفهان جابهجا شدند.
وی با اشاره به ۳۰ محور پُرتردد استان در بازه زمانی دهم تا شانزدهم اردیبهشت افزود: آزادراه کاشان- نطنز، نطنز- ابیانه،داران - تیران، اصفهان- نجفآباد، قمصر- کاشان، آزادراه قم- کاشان و اصفهان - شهرضا، در این مدت بیشترین تردد را به خود اختصاص دادند.
به گزارش ایرنا، بیش از ۴۱ هزار دستگاه خودرو با ۴۸ هزار راننده در ناوگان حمل و نقل بار استان اصفهان فعالیت میکنند که نزدیک به ۱۰ درصد از ناوگان حمل بار کشور را شامل میشوند.
۴۵۹ شرکت حمل و نقل بار، ۶ پایانه حمل بار، ۲۶ پایانه حمل مسافر، هشت مرکز مکانیزه معاینه فنی و ۴۷ مجتمع بین راهی در سطح استان اصفهان وجود دارد.
استان اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت خاص آن در مرکز بعنوان چهارراه ترانزیت بار و مسافر کشور، رُتبه نخست حمل بار و رُتبه سوم حمل مسافر را داراست.