به گزارش ایرنا، «بهمن امیری مقدم» روز یکشنبه در بازدید از دانشگاه رازی با تبریک هفته معلم در سخنانی اظهار داشت: شکوفایی، نبوغ و بروز خلاقیت فرزندان این سرزمین مرهون تلاشهای اساتید و معلمان در مراکز علمی و دانشگاهی است.
استاندار کرمانشاه افزود: امیدواریم که با تداوم دیدارها و نشستها با اصحاب فرهیخته دانشگاهی بتوانیم گامی در راستای تعالی علم و دانش برداریم.
مقام عالی استان بیان کرد: باعث افتخار است که در استان کرمانشاه توفیق بهرهمندی از محضر اساتید دانشگاه رازی را داریم که جزو دانشمندان برتر جهان هستند و حقیقتاً که پیشینه بینظیر دانشگاه رازی در کشور مایه افتخار و مباهات است.
وی با اشاره به بازدید صورت گرفته از فضای دانشگاه گفت: فضای بسیار زیبایی در این مجموعه دانشگاهی وجود دارد و از همه اساتید و دست اندرکاران امر آموزش و پژوهش که وظیفه سنگین تربیت فرزندان کشور را برعهده دارند، قدردانی میکنم.
استاندار کرمانشاه در ادامه خواستار برگزاری جلسات منظم با حضور ریاست دانشگاه، استاندار، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، رییس سازمان برنامه و بودجه و سایر مسوولان شد و گفت: برگزاری این جلسات منجر به مطرح شدن بسیاری از مسائل دانشگاه و پیگیری و رفع آن خواهد شد.
وی خواستار معرفی هرچه بیشتر ظرفیتها و پتانسیلهای دانشگاه رازی به دستگاههای اجرایی استان شد و افزود: باید ارتباط دانشگاه با مراکز مختلف از جمله بخشهای صنعتی، کشاورزی و حوزههای اجتماعی و فرهنگی تعمیق یابد و بستری فراهم شود که فعالان این بخشها به طور مرتب با دانشگاه ارتباط داشته باشند و نیازها و مسایل خود را به این مجموعه اعلام کنند.
امیری مقدم یادآور شد: ظرفیتها، دانش و تخصص دانشگاه رازی نه تنها برای دستگاههای اجرایی و فعالان صنعتی بلکه برای عامه مردم از جمله کشاورزان باید مفید واقع شود و همه اقشار مردم از وجود این ظرفیتها و پتانسیلهای ارزشمند بهرهمند ببرند.
استاندار کرمانشاه بار دیگر بر معرفی هرچه بیشتر ظرفیتهای دانشگاه به جامعه تأکید کرد و گفت: باید همکاری دانشگاه با حوزههای مختلف در قالب انعقاد تفاهمنامههای مختلف گسترش یابد.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه رازی در راستای تحقق شعار سال حتماً پیشرو عمل خواهد کرد، گفت: انتظار میرود که دانشگاه در خلق ایدههای نو، خلاقانه و جذاب، اثرگذاری جدّی داشته باشد و ما نیز از حوزه کسب و کارهای دانش بنیان پشتیبانی خواهیم نمود.
استاندار کرمانشاه با همراهی مسوولان دانشگاه در بدو ورود با حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه رازی، ضمن قرائت فاتحه و نثار گل، به روح مطهر شهدای والامقام ادای احترام کردند.
در ادامه استاندار کرمانشاه از مرکز اسناد توسعه استان و کرمانشاه شناسی، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی غرب کشور در دانشگاه بازدید کرد.
بازدید از پروژههای عمرانی دانشگاه و دانشکده شیمی از دیگر برنامههای استاندار کرمانشاه بود. وی همچنین پس از شرکت در نماز جماعت مغرب و عشا، در جلسه هیات رییسه دانشگاه رازی حضور یافت.
سرپرست دانشگاه رازی کرمانشاه نیز در سخنانی اظهار داشت: دانشگاه رازی از پتانسیلهای بسیار بالای علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی برخوردار است و در هر رشته آموزشی، اساتید مبرز و توانمندی در این مجموعه مشغول به خدمت هستند کما اینکه نام پنج نفر از اساتید این دانشگاه در زمره دانشمندان یک درصد برتر جهان میدرخشد.
دکتر «محمدنبی احمدی» تأکید کرد: در مسیر توسعه و اعتلای استان کرمانشاه، تمام ظرفیتهای دانشگاه رازی در خدمت استانداری و دولت انقلابی و باکرامت خواهد بود.
وی اظهار داشت: در استانداری کارگروههای مختلفی وجود دارد که انتظار میرود به منظور نقشآفرینی هرچه بیشتر دانشگاه در مسیر توسعه استان، از دانش، تخصص و تجربه اساتید دانشگاه در این کارگروهها استفاده شود.
سرپرست دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه با اشاره به گوشهای از اقدامات صورت گرفته در این دانشگاه گفت: از آبان ماه ۱۴۰۰ با مشکل کمبود بودجه در دانشگاه مواجه بودیم، تنها دانشگاهی که قانون همسانسازی حقوق اعضای هیأت علمی را اجرا نکرده دانشگاه رازی است امّا با پیگیریهای فراوانی که در این مدت صورت گرفت و به یاری خداوند متعال، در اواخر اسفند ۱۴۰۰ از سازمان برنامه و بودجه موفق به دریافت بودجه دانشگاه شدیم که در بین دانشگاه های وزارت علوم بالاترین رقم بودجهای است.
احمدی با بیان اینکه دانشگاه رازی هیچ بدهی در خصوص پرداخت حقوق و گرنت پژوهشی ندارد، افزود: در دی ماه ۱۴۰۰، گرنت پژوهانه اساتید از چهار میلیون ریال به ۶ میلیون ریال افزایش یافت. همچنین مصوب شد که حقالزحمه پایاننامه و رساله که در سال های گذشته نیمی از آن پرداخت شده بود، به طور کامل پرداخت شود.
وی با اشاره به از سرگیری فعالیتهای آموزش حضوری در دانشگاه رازی از فروردین ماه گفت: به دنبال ابلاغ ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تمام زیرساختهای لازم برای حضور دانشجویان و اساتید را فراهم کردیم. این در حالیست که در برخی از دانشگاهها همچنان فرآیند آموزش مجازی در جریان است.
دکتر احمدی بر همگرایی هرچه بیشتر مقام عالی استان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، امام جمعه و سایر مسوولان ارشد استان با دانشگاه برای تعالی و توسعه هرچه بیشتر استان تأکید کرد و گفت: بیشک برگزاری نشستهای مشترک و حضور مستمر مسئولان در دانشگاه، زمینهساز همکاری و ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه با دستگاههای اجرایی خواهد شد.