معاون قضایی دادگستری و دادرس شعبه دوم شهرستان جوانرود عصر یکشنبه در این رابطه به خبرنگار ایرنا گفت: اخیرا در دستگاه قضا با توجه به بیانات مقام معظم رهبری و تاکید رییس قوه قضائیه در قالب بخشنامه و آیین نامه ها و تشویق های مدیرکل دادگستری استان کرمانشاه، باید سیاست اصلی ما در مجازات مجرمان استفاده از نهادهای ارفاقی و اعمال مجازاتهای جایگزین حبس باشد.
«امیر بهادر امرایی» افزود: از این احکام در مواردی که امیدی به اصلاح متهم نباشد و یا وجودش برای جامعه خطرناک باشد، نباید استفاده کرد در غیر این صورت بایستی از نهادهای ارفاقی استفاده کنیم.
وی به رای اخیر در مورد پرونده ای که مورد توجه رسانه ها و مردم قرار گرفت؛ اشاره کرد و اظهار داشت: مجازات فردی که بزه انجام داده بود ۲ تا ۵ سال حبس بود که حبس وی جایگزین شد.
معاون قضایی دادگستری و دادرس شعبه دوم شهرستان جوانرود خاطرنشان کرد: متهم هیچگونه سابقه کیفری نداشت، جوان و در تدارک ازدواج بود و می توان گفت با اعمال حبس به نوعی زندگیش تباه می گردید و در زندان با جرائم آشنا می شد و موقیت شغلی این فرد به جهت جرمی که مرتکب شده بود از دست می رفت.
وی یادآور شد: لذا با موافقت متهم حدود ۳۰۰ قوطی شیرخشک به شیرخواران معلول بهزیستی، ویلچر و پوشک بزرگسال و خردسال به اداره بهزیستی تحویل شد و ۲ سال حبس نیز به مدت ۲ سال معلق شد.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.