مراغه _ ایرنا_ فرمانده سپاه ناحیه هشترود با بیان اینکه فعالیت گروههای جهادی عرصه‌های مختلف اقتصاد مقاومتی، خدمت‌رسانی، عمرانی، بهداشتی، آموزشی و فرهنگی جریان دارد و به تناسب نیاز روز جامعه، به دیگر حوزه‌ها هم تسری می‌یابد، گفت: تشکیل اردوهای جهادی در بین جوانان باید به یک فرهنگ تبدیل شود.


سرهنگ پاسدار مالک ناجی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: برای گرامیداشت سالروز تشکیل بسیج سازندگی بیش از ۳۰ عنوان برنامه در کلیه پایگاههای سطح شهر و روستاها برگزار می شود که رزمایش سراسری جهادگران فاطمی اصلی ترین برنامه است .

وی گفت: برگزاری میزهای خدمت مساله محور در مناطق شهر یو روستائی، رزمایش کمکهای مومنانه، آغاز ساخت خانه های محروم، واکسیناسیون دام و طیور بخشی از برنامه های پیش بینی شده برای این دهه از سوی بسیج سازندگی سپاه ناحیه هشترود است. 
وی یادآور شد: تا به امروز ۹۰ گروه جهادی در سطح پایگاهها راه اندازی شده که در عرصه های مخلف فعالیت می کنند هرچند شعار ما هر پایگاه یک گروه جهادی است.
وی گفت : تهیه و توزیع  ۹۵۰۰ بسته معیشتی ، ۸ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی، ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات صندوق های قرض الحسنه ، برگزاری دوره های آموزشی و مهارت آموزی ۲۵۰ نفر ، اهدای ۶۸ سری جهیزیه به نوعروسان، فعالیت گروههای جهادی ۱۰ هزار نفر روز ، اجرای آنوزش همگام با کشاورز ۵۰ دوره و اجرای طرح شهید سلیمانی توسط ۸۲ گروه جهادی از فعالیت های گروههای جهادی بسیج سازندگی سپاه ناحیه  هشترود در سال گذشته است.
حجت الاسلام حسن جعفریان امام جمعه هشترود هم  محرومیت‌ زدایی را  از اهداف مهم گروه‌های جهادی برشمرد و گفت : گروه‌های جهادی نماد تلاش خداپسندانه در عرصه خدمت به مردم هستند و عمل آنها الگوی کار مثبت و متعالی است.
وی افزود: بسیج سازندگی به عنوان نیروی سازماندهی شده و در قالب گروه های جهادی، در خدمات رسانی و رفع محرومیت پیش قدم است .
جعفریان گفت: خدمات بسیجیان جهادگر آثار بسیاری در جامعه دارد از این نظر جهادگران بسترهای کار خیر را برای رسیدگی به همه نیازمندان در جامعه فراهم کرده‌اند.
در این آئین از جهادگران نمونه شهرستان تجلیل شد.