به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دزفول، افسانه ترابینیا در آیین تجلیل از ماماهای برتر شهرستان دزفول در سالن غدیر این شهرستان افزود: انجام روزانه ۲۲ مورد زایمان طی سال گذشته در بیمارستان حضرت زینب(س) دزفول نشانه تعهد و تلاش بیوقفه و شبانه روزی جامعه مامایی است.
وی ادامه داد: ۲۴ مورد از ۲ هزارو ۶۰۲ مورد مادر باردار پرخطر در سال گذشته از مناطق سخت گذر بودند که توسط پرواز بالگرد به بیمارستان اعزام شدند.
ترابینیا اظهارداشت: جامعه مامایی دزفول در ۲ سال گذشته در امواج سهمگین کرونا از هیچ تلاشی دریغ نکرد و در کنار کادر سلامت تمام قامت ایستاد.
وی افزود: طی سال گذشته، درمجموع یکهزار و ۷۴ مورد مادر باردار کرونایی شناسایی و درمان شدند که ۴۳۵ مورد از آنها در بیمارستان بستری و تحت درمان قرار گرفتند.
مسئول مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت:میزان مشارکت و پوشش واکسیناسیون کرونا مادران باردار توسط ماماهای دانشگاه ۸۵ درصد است که دانشگاه علوم پزشکی دزفول جزو ۶ دانشگاه برتر در کشور محسوب میشود.
مرکز حضرت زینب(س) دزفول قطب زایمانی جنوب غرب کشور است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در آیین گرامیداشت روز جهانی ماما گفت: مرکز زنان و زایمان حضرت زینب(س) از نظر تجهیزات، امکانات و کارکنان به عنوان قطب زایمانی در شمال استان خوزستان و استانهای جنوب غرب کشور محسوب میشود.
علیرضا خسروپناه افزود: اهمیت به حرفه مامایی همیشه در مسوولان دانشگاه وجود داشته و ساخت بیمارستان زنان و زایمان حضرت زینب (س) حاکی از توجه به حرفه مامایی و ارائه خدمت به شهروندان و استانهای همجوار است.
وی با بیان اینکه تلاش برای کاهش شاخص مرگ مادران بادار از وظایف مامایی است، ادامه داد: بخش عمده شاخصهای سلامت در حوزه مامایی رقم میخورد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهارداشت: یکی از برنامههای اولویت دار وزارت بهداشت در دولت سیزدهم سیاستهای جمعیتی و جوانی جامعه است که جامعه مامایی در کنار متخصصین زنان با برنامه ریزی مدون و علمی میتوانند خانوادههای تک فرزندی و به ویژه زوجهای جوان را به سمت فرزندآوری تشویق کنند.
به گزارش ایرنا در این آیین از ماماهای برتر شهرستان دزفول با اهدای لوح سپاس، تجلیل به عمل آمد.