جعفر قادری روز دوشنبه در مراسم افتتاح مرکز آموزش بین کارگاهی یک واحد تولیدی در شهرستان عجب شیر با بیان اینکه تجهیزات و امکانات کارگاه های آموزشی این شهرستان جوابگوی نیازهای مهارت آموزان نیست، گفت: این کارگاه ها استانداردهای لازم را ندارند و تجهیز و بروز رسانی آنها ضروری است.
وی با بیان اینکه نبود دانش و مهارت کار مهمترین معضل در امر اشتغال است، افزود: مرکز فنی و حرفه ای در شهرستان عجب شیر در ۱۲ رشته به تربیت نسل جوان و آماده سازی آنان برای ورود به عرصه کار فعالیت می کند که نیاز است تعداد این رشته ها نیز گسترش یابد.
وی خاطرنشان کرد: جایگاه، اهمیت و ظرفیت مراکز فنی و حرفه ای برای خانواده ها ناشناخته باقی مانده و باید نیازسنجی از ضرورت اجرای دوره های مهارت آموزی و استفاده بهینه از ظرفیت کارگاه های فنی و حرفه ای بیش از پیش مورد توجه مسوولان قرار گیرد.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی گفت: آموزش های مهارتی براساس نیاز هر منطقه و متناسب با بازار کار و اشتغال برنامه ریزی می شود.
علی مشایخی مراکز جوار کارگاهی را یکی از بهترین الگوها در امر آموزش های فنی و حرفه ای متناسب با نیاز بازار کار دانست.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی تعامل بیش از پیش صنایع با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان را خواستار شد .
وی افزود: قطعا با تربیت نیروی کار ماهر مورد نیاز صنعت و کارگاههای تولیدی ضمن تامین نیروی انسانی مورد نیاز صنایع با افزایش سطح مهارت شاهد افزایش بهره وری و سطح ایمنی در این مجموعه ها خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت ذوب آهن سپهر شرق عجب شیر هم در این مراسم گفت: با توجه به فعالیت بیش از ۴۰۰ نفر نیروی انسانی در شرکت ذوب آهن عجب شیر و به علت متغیرهای زیاد در فرایند کاری، بحث آموزش های مهارتی از اهمیت ویژه ای در این مجموعه برخوردار است.
علیرضا فتحیان خاطرنشان کرد: تولید محصول با کیفیت بهتر و با حادثه کمتر و ایمنی بیشتر از ثمرات آموزش های مهارتی در مجموعه های صنعتی است.
وی اضافه کرد: آموزش های مهارتی ارائه شده توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با توجه به اعتبار و اهمیت گواهینامه های صادر شده از این سازمان از اهمیت خاصی در بین مهارت آموزان به ویژه صاحبان صنایع و نیروی کار شاغل در این حوزه، برخوردار است.