به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین نوشآبادی روز دوشنبه در آئین تجلیل از معلمان نمونه قرچک که در کانون فرهنگی ملائک آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: در خصوص مسائل آموزش و پرورش و فرهنگیان، سالهاست که مسئولان و مدیران به اندازه کافی حرف زده اند و امروز وقت عمل کردن به وعدهها رسیده تا بتوان جایگاه معلمان را در بخشهای مختلف به نقطه مطلوب رساند.
وی تصریح کرد: هر چند که همگان به جایگاه رفیع و والای آموزش و پرورش اعتراف دارند ولی منزلت بخشیدن به معلم و جایگاه تعلیم وتربیت باید با انقلاب از قلبها آغاز شود تا بتوان اتفاقات مهم و اثربخشی را در حوزههای مختلف آموزش و پرورش ایجاد کرد.
وی تأکید کرد: برای رفع مشکلات موجود در آموزش و پرورش و مدیریت و اداره کردن نظام تعلیم و تربیت ، باید ازمشارکت مردم استفاده کرد که نمونه بارز آن را میتوان در جهاد بزرگ خیرّین مدرسه ساز در تأمین نیاز فضای آموزشی مناطق مختلف کشور مشاهده کرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم حرکت آموزش و پرورش به سمت تعلیم و تربیت نوین اسلامی گفت: با توجه به سند بنیادین، آموزش و پرروش باید به سمتی حرکت کند که در آن محوریت مدرسه، دانشآموز و تربیت محور بودن فعالیتهای در اولویت قرار گیرد چرا که سند تحول بنیادین نقشه توسعه و پیشرفت همه جانبه کشور را ترسیم کرده است.
نوشآبادی افزود: آموزش و پرورش به مدیریت فرهنگی و تربیتی نیاز دارد و نباید نسبت به بسیاری از امور کشور منفعل و بیتفاوت باشد، اگر آموزش و پرورش جنگنده و پرتلاش باشد می تواند جامعه را برای مقابله با حملات و توطئههای فرهنگی دشمنان مصون کرده و آماده مقابله کند.
نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مقام معلم در دین مبین اسلام و آموزههای دینی، از جایگاه رفیعی برخوردار است ولی متأسفانه شأن و جایگاه معلمان در کشور به درستی حفظ نمیشود و برخی مدیریتهای نادرست باعث شده تا مقام و منزلت معلم در جامعه پائین آورده شود در صورتی که در نظام تعلیم و تربیت غرب، جایگاه معلمان از همه مشاغل مهم از قبیل استانداران، پژشکان، فرمانداران، و غیره بالاتر است.
تمدن نوین اسلامی از مدارس آغاز میشود
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک نیز در این مراسم گفت: اگر به دنبال ایجاد تمدن نوین اسلامی در جامعه هستیم، باید این مهم را از مدارس آغاز کنیم.
رضا داورزنی افزود: هفته گرامیداشت مقام معظم امسال با شعار ایجاد تمدن نوین اسلامی نام گذاری شده و قطعا نامگذاری این ایام نشان از این مهم دارد که تحقق تمدن نموین اسلامی در مدارس و توسط معلمان پایهریزی میشود، معلمین و دبیران موثرترین و مفیدترین فرد در پیشرفت، توسعه و تغییر در جانعه هستند.
وی تصریح کرد: آیندهسازان ایران اسلامی و جامعه در کلاسهای درس و توسط معلمان تربیت میشوند و جامعهای میتوان از پیشرفت و توسعه متوازن برخوردار شود که در آن جایگاه معلم حفظ شده و ارتقاء پیدا کند.
داورزنی با گرامیداشت یاد و خاطره معلم شهید مرتضی مطهری اظهار داشت: اگر معلمان در انجام مأموریت خود در تعلیم و تربیت دانشآموزان از تفکرات و اندیشههای تربیتی شهید مطهری استفاده کنند، قطعا در شکوفایی، رشد و اندیشه های دانش آموزان توفیق بیشتری به دست میآورند.
در این مراسم از معلمان و مدیران برتر منطقهای و استانی تقدیر شد.
بیش از ۵۸ هزار دانشآموز قرچکی زیر نظر ۳ هزار معلم مشغول به تحصیل میباشند.
قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.