تهران- ایرنا- رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اگر امروز قدرت دیپلماسی ایران در مذاکره با ابرقدرت‌ها و نظام سلطه در یک فضای هماورد پیگیری می‌شود، به خاطر دستاوردهای علوم هسته‌ای است.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، محمدمهدی طهرانچی روز سه شنبه در سی امین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران گفت: با توجه به استانداردهای بین المللی نقطه مزیت کشور در حوزه دانش به مساله تربیت دانشجویان مهندسی مرتبط است که رتبه چهار جهانی داریم.

وی گفت: کیفیت از کمیت گسترده زاییده می شود. وقتی که دوران، دوران شعر حماسی باشد به یک باره از میان آن فردوسی بیرون می آید و بستر جامعه یک بستر فراگیر می‌شود و ستاره ها و قله ها ظهور و بروز می کنند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: امنیت کشور در این چهل سال به ویژه در دو دهه متلاطم اخیر، به خاطر خودکفایی در صنعت وابسته به علم است. اگر به صنعت نظامی کشور نگاه کنیم یک صنعت خودکفا برآمده از حرکت‌های دانشگاه ها است.

طهرانچی ادامه داد: اگر امروز قدرت دیپلماسی در مذاکره با ابرقدرت ها و نظام سلطه در یک فضای هماوردی پیگیری می شود، به خاطر دستاوردها با کیفیت بالا در علم هسته ای است.

وی ادامه داد: باوجود تحریم های گسترده که خود آمریکایی ها به عنوان فلج کننده‌ترین تحریم ها نام برده اند، صنعت ما برپا است و بلاشک اثر وجودی جامعه علمی ما و رتبه های بالا است. در فضای کسب و کار هم باید اتفاقاتی بیفتد تا اقتصاد دانش بنیان کشور را تسریع کند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ظرفیت علوم پایه و مهندسی کشورها و گستردگی آموزش عالی قدم اول برای اقتصاد دانش بنیان است. باید از آن عبور کرد تا اقتصاد دانش بنیان رقم بخورد.

سی امین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران " به همت انجمن مهندسان مکانیک ایران و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و  برخی دانشگاه های برتر کشور؛ در تاریخ های ۲۰ تا ۲۲ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ برگزار می شود. این کنفرانس فرصت مناسبی برای ارائه دستاوردهای علمی، پژوهشی و ایده های نوین اساتید، دانشجویان و پژوهشگران و ایده پردازان خلاق رشته مهندسی مکانیک را فراهم می‌نماید.

برنامه این همایش شامل نشست های علمی موازی، نشست های ارائه مقالات، سخنرانی های کلیدی توسط اساتید برجسته داخلی و خارجی، کارگاه های آموزشی تخصصی هدفمند و جشنواره در قالب برگزاری مسابقات علمی و فناورانه برای دانشجویان و صنعتگران خواهد بود. انتظار می رود این دوره عرصه تجلی و باور توانمندی ها و استعدادها و نیز بستری مناسب برای انعکاس ظرفیت های علمی و عملی دانشگاهیان و صنعتگران داخلی باشد و این رویداد بتواند تسهیلگر تحقق اقتصاد دانش بنیان و راهگشای حرکت آرمانی کشور به سمت استقلال اقتصادی و دانش فنی باشد.