تهران- ایرنا- عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه دولت سیزدهم به‌جای پاک کردن صورت مساله، با آن مواجه می‌شود تا مشکل را حل می‌کند، گفت: برخی در دولت قبل تصمیم می‌گرفتند و بعد از اجرا طفره می‌رفتند و می‌گفتند خودمان دیر مطلع شدیم.

«مجید قادری» روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به سخنان صادقانه شب گذشته رئیس جمهوری، اظهار داشت: همان طور که خود رئیس‌جمهور نیز اشاره کردند از مزیت‌های دولت سیزدهم این است که به‌جای پاک کردن صورت مساله، با آن مواجه می‌شود و سعی می کند و با کمک متخصصان و مجموعه‌های مختلف و مجلس مشکل را حل می‌کند و توپ را در زمین مجلس و... نمی‌اندازد.

وی افزود: برخی از آقایان در دولت‌های قبل تصمیم می‌گرفتند و بعد طفره می‌رفتند و از زیر بار مسئولیت‌ها شانه خالی می‌کردند و می‌گفتند خودمان دیر اطلاع پیدا کردیم. این نوع برخوردها و برخورد غیرصادقانه، مردم را عصبانی می‌کرد.

این نماینده مجلس ادامه داد:  اینکه بنده به عنوان نماینده، به مصوبه‌ای رای دهم و بعدا در مصاحبه خود را تبرئه کنم و بگم کار دولت بودم، اقدام منطقی و درستی نیست. ما یا نباید تصمیم بگیریم و یا اگر گرفتیم جزئیات را از دولت بخواهیم و بعد تصویب کنیم. مجلس باید پای به‌پای دولت پیش برود و خود را شریک دولت بدانیم تا مشکلات را حل شود.

عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس با اشاره به اینکه حضور رئیس‌جمهور، وزرا و کابینه در برنامه‌های ارتباطی با مردم و توضیح دادن منجر به رفع ایرادات می‌شود، گفت: این دولت به انعکاس مطالب و بازخوردهای آن توجه دارد و در مجلس و مجامع تخصصی مباحث را مطرح می‌کند و مسیر آزمون‌وخطا دولت گذشته را ادامه نمی‌دهد و به دنبال تصمیمات جدید منطقی و درست است، از این طریق با بازخوردها ایرادات را برطرف می‌کند.

وی ادامه داد: صحبت رئیس جمهوری با مردم را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم که این روند ادامه پیدا کند و شرایطی به وجود بیاید تا تصمیمات دولت دارای کمترین خطا و اشتباه باشد.

قادری بیان داشت: رئیس‌جمهور توضیحاتی در خصوص اصلاح ارز ۴۲۰۰ تومانی ارائه کردند که اگر نمودار و اعداد و رقم ریزتری تهیه می‌کردند، برای مجامع تخصصی اقناع‌کننده‌تر بود. در همین راستا سازمان برنامه بودجه و وزارت اقتصاد در قالب نمودار و جداول، مستندات آماری ارائه کنند.

عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس به همراهی مجلس با دولت گفت: مجلس رئوس و برنامه‌های کلی را مصوب می‌کند و دولت قبل یا بعد از تصویب باید کلیات و مباحث را پیگیری کند و پابه‌پای اجرا با مجلس هماهنگ و همراه باشد.

وی ابراز داشت: تعامل مجلس و دولت باید دو طرفه باشد، دولت وظیفه خود را بداند که نمایندگان را کاملاً توجیه و منطق کارها را بیان کند تا برنامه‌ها باقدرت و قوت ادامه پیدا کند، اگر دولت به نگاه‌ها و اعتراض‌های نمایندگان توجه کند، درگیر مسائل جزئی نمی‌شود.