آبادان - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان گفت: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد بیماری لکه سفید در مزارع میگوی چوئبده آبادان مشاهده نشده است.

مصطفی کنارکوهی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: دامپزشکی خوزستان با توجه به فعالیت مراکز تکثیر میگو نسبت به نظارت‌ بهداشتی، قرنطینه‌ای مطابق با دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی کشور توسط کارشناسان خبره اقدام کرده و از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۵۴ مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تکثیر، نرسری و مزارع پرورش در چوئبده آبادان انجام شده است.

وی افزود: با حضور دامپزشک مسوول فنی بهداشتی در مراکز تکثیر، نظارت بهداشتی و تایید سلامتی مولد و بچه میگوها و نمونه‌برداری از غذای مصرفی در طول تمامی مراحل رصد و پایش می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان با بیان اینکه حضور به موقع کارشناسان بهداشتی دامپزشکی استان در مراکز تکثیر و نرسری‌ها به عنوان گلوگاه باعث افزایش ضریب امنیت بهداشتی تولید شده است گفت: با انجام بیش از ۱۴ هزار و ۸۵۰ قطعه، نمونه برداری از مراکز تکثیر،  تولید پست لارو میگو در کنترل بوده و همکاران این اداره به صورت مستمر برای اجرای سیستم مراقبت فعال و غیرفعال بیماری‌ها در سایت چوئبده آبادان در حال انجام وظیفه هستند.

کنارکوهی بیان کرد: با توجه به نتایج مثبت استفاده از مراکز نرسری در سال‌های اخیر در سایت پرورش میگو چوبیده آبادان و مزایای استفاده از سیستم نرسری، توصیه می‌شود حوضچه‌های نرسری در داخل مزارع با شرایط بهداشتی و قرنطینه‌ای توسعه یابند.

وی ادامه داد: در فصل جاری بیش از ۹۰ میلیون قطعه پست لارو مورد نیاز خوزستان است.

مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان میزان تولید میگو چوئبده را در پارسال ۷۰۰ تن بیان کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از یکهزار تن میگو در سایت چوئبده تولید شود.

استان خوزستان پس از استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر رتبه چهارم کشوری را به لحاظ فعالیت شیلاتی در کشور داراست.