همدان- ایرنا- فرماندار همدان گفت: از افراد با نفوذ، نخبگان و دیگر افراد انتظار می رود تا دولت را در جراحی بزرگ اقتصادی یاری کنند که با اجرای این طرح سالانه هشت میلیون دلار از سرمایه های این کشور حفظ شده و از بین نمی رود.

به گزارش خبرنگار ایرنا «محمدعلی محمدی» روز سه شنبه در آیین معارفه مدیرکل جدید بیمه سلامت استان همدان، اظهار داشت: جراحی اقتصادی در هر کشور مخالف و موافقانی دارد بنابراین در صورت تشریح و تبیین اهمیت این جراحی، بسیاری از مشکلات رفع می شود.

وی اضافه کرد: لازمه تبیین این موضوع ابتدا پی بردن به این مشکل و ضرورت رفع آن است در غیر اینصورت نمی توان نسبت به تبیین و شفاف سازی در این باره اقدام کرد.

فرماندار همدان خاطرنشان کرد: هزاران میلیارد تومان پول در قالب یارانه برای اقلام مختلف در کشورمان پرداخت می شود که این پرداختی ها سبب اختلاف قیمت بالای بین کالا در کشورمان نسبت به کشورهای مجاور شده است.

محمدی با بیان اینکه ۷۰ درصد کالاهایی که مشمول یارانه هستند قاچاق و تا فاصله ۳۰۰ کیلومتری از مرزهای این کشور از این یارانه بهره مند می شوند، اظهار داشت: یارانه ای که سهم سفره این ملت است نصیب ۱۵ میلیون نفر از اتباع کشورهای خارجی می شود در حالیکه این یارانه باید به دهک های اول تا چهارم جامعه اختصاص یابد.

فرماندار همدان گفت: ۱۷ قلم کالای اساسی مشمول یارانه شده که در دولت گذشته یارانه ۱۰ قلم از کالاها به صورت نامحسوس و چراغ خاموش حذف و موجب بروز تورم های افسار گریخته در کشور شد.

به گفته وی، ابتدای دولت سیزدهم باید هشت میلیارد دلار در صندوق برای این کار باقی می ماند اما دولت خزانه را خالی تحویل گرفت بنابراین چاره ای جز ساماندهی وضعیت یارانه های پرداختی به کالاها وجود نداشت.

فرماندار همدان تصریح کرد: رییس جمهور در گفت و گوی شب گذشته با مردم به ۲ محور جان و مال مردم اشاره و تاکید کردند که در راستای حفظ جان مردم در راستای مهار کرونا اقدام های مناسبی به ویژه از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفت.

محمدی گفت: سال گذشته ۱۹۰ هزار میلیارد تومان از جیب مردم هزینه درمان شد در حالیکه طبق برنامه ششم باید ۳۰ درصد هزینه درمان توسط مردم پرداخت نشود در حالیکه علاوه بر این ۳۰ درصد ۴۳ درصد بیشتر نیز از مردم دریافت شد.

وی نقش سازمان های بیمه گر در برقراری عدالت در سلامت را مهم دانست و افزود: مجلس شورای اسلامی در لایحه بودجه ۱۴۰۱ بیش از ۲۵ هزار میلیارد تومان برای درمان بیماران سخت درمان پیش بینی کرده که این اتفاق مبارک و حرکت ارزشمندی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان نیز دراین مراسم گفت: در حوزه درمان، بیمارستان های دولتی و خصوصی فعال در استان اقدام به ارائه خدمات مطلوب به مراجعان کرده که با شیوع ویروس کرونا مقداری از تلاش های کمی و کیفی بخش بهداشت و درمان برای همه آشکار و نمایان شد.

«محمد مهدی مجذوبی» افزود: انتظار می رود سازمان بیمه سلامت به منظور بهبود و تسریع در ارائه خدمات کمی و کیفی، نسبت به پرداخت به موقع مطالبات اقدام کند هر چند پرداخت دیرهنگام مطالبات موجب تعطیلی رسالت اصلی بهداشت و درمان نمی شود.

در این آیین با قدردانی از خدمات «سعیدفرجی»، فریبرز نیاستی به عنوان مدیرکل جدید بیمه سلامت استان همدان معرفی شد.