مشهد- ایرنا- در چهارمین روز از هفته سلامت و با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بخش اورژانس حاد در بیمارستان فوق تخصصی کودکان دکتر شیخ افتتاح شد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ای مراسم ضمن اشاره به خدمات مؤثر صورت گرفته از سوی خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت در سال‌های اخیر، گفت: در ایام هفته سلامت از تلاش‌ها، مجاهدت‌ها و مشارکت‌های خیران نیک‌اندیش‌ حوزه سلامت به‌ویژه در حوزه اطفال تقدیر و تشکر می‌کنم و بی‌شک با حضور پررنگ این شخصیت‌های برجسته می‌توانیم گام‌های مؤثرتری در بخش‌های مختلف حوزه سلامت برداریم.

دکتر محمدعلی کیانی افزود: در سال‌های اخیر خدمات قابل توجهی در حوزه اطفال در شهر مشهد صورت پذیرفته که آخرین مورد آن افتتاح بخش اورژانس جدید بیمارستان دکتر شیخ بوده است.

وی ضمن اشاره به اهمیت تداوم ارائه خدمات شایسته درمانی به تمامی گروه‌ها از جمله کودکان، ادامه داد: بیمارستان دکتر شیخ که به نام پزشک شهیر و انسان دوست مشهد نامگذاری شده است از بیمارستان‌های قدیمی و فوق تخصصی مشهد بوده و این بیمارستان یکی از مراکز درمانی فوق تخصصی کودکان در سطح استان و حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به شمار می‌رود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: امیدواریم که با تداوم رشد و توفیق روز افزون در حوزه درمان کودکان بیمار، شاهد ارائه خدمات بهتر و مطلوب‌تر به این گروه از بیماران باشیم و والدین آنان نیز هیچگونه دغدغه‌ای در این خصوص نداشته باشند.

وضعیت بیماران در اورژانس جدید بیمارستان دکتر شیخ ظرف مدت ۶ ساعت تعیین تکلیف می‌شود

رییس بیمارستان دکتر شیخ نیز در این مراسم گفت: از چند ماه قبل از کرونا و با تدبیر استاد شهید، دکتر اسماعیلی بنا بر این شد که icu و اورژانس جدید در بیمارستان دکتر شیخ ایجاد شود که اورژانس آن در هفته سلامت آماده افتتاح شد و icu هم در مراحل آماده‌سازی و راه‌اندازی قرار دارد.

دکتر علی قاسمی افزود: از زمان شروع موج‌های سهمگین کرونایی برنامه‌ریزی در خصوص ایجاد بخش‌های icu و اورژانس تنفسی مرتبط با کرونا صورت پذیرفت و به همین جهت ساخت و راه‌اندازی بخش اورژانس حاد بیمارستان دکتر شیخ که از ملزومات وزارتخانه‌ای در حوزه درمان بوده در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه برای ساخت و راه‌اندازی این بخش ۳۰ میلیارد ریال هزینه شده است، ادامه داد: از مجموع این مبلغ ۱۰ میلیارد ریال از اعتبارات دولتی و دانشگاهی در حوزه تجهیزات پزشکی و ۲۰ میلیارد ریال نیز با حمایت خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت در حوزه عمرانی تأمین شده است.

رییس بیمارستان دکتر شیخ اظهار داشت: در این بخش اتاق‌های پزشک، تریاژ، ایزوله و cpr فعال است و در آن اقدامات اولیه بیماران ظرف مدت ۶ ساعت صورت می‌پذیرد و پس از تعیین تکلیف در این بازه زمانی سایر اقدامات درمانی موردنیاز در بخش مربوطه و متناسب با وضعیت بیمار انجام می‌شود.

دکتر قاسمی اضافه کرد: از امروز اورژانس قدیم به وضعیت بیماران عادی و اورژانس جدید به بیماران حاد می‌پردازد و در حال حاضر برنامه‌ای برای تغییر کاربری اورژانس قدیم نداریم.

وی با ذکر این نکته که روزانه ۷۰۰ مراجعه سرپایی و ۳۵ بیمار بستری در اورژانس این مرکز درمانی داریم، تأکید کرد: با توجه به نزدیکی مرکز درمانی دکتر شیخ به حرم مطهر رضوی و اینکه بخشی از بیماران سرپایی و بستری زائران امام رضا(ع) هستند به دنبال توسعه خدمات با افزایش بخش جدید و تخت‌های اضافه شده هستیم.

این بخش با مشارکت خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت در فضایی به متراژ ۳۰۰ متر مربع و با ظرفیت ۱۲ تخت و با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال ساخته شده و پس از تجهیز به بهره‌برداری رسیده تا به بیماران گروه هدف خدمات‌رسانی لازم را داشته باشد.