به گزارش سه شنبه شب خبرنگار ایرنا، لقمان خسروپور امروز در دیدار با اهالی روستاهای مرزی از توابع بخش مرکزی اظهار کرد: مسئولان بر بازگشایی مرزی معتقدند و همه اعضای شورای تامین همراه با نماینده شهرستان در تلاش هستند بازگشایی مرزی صورت گیرد اما این بازگشایی در سطح ملی و کشوری صورت خواهد گرفت.
وی بیان کرد: متاسفانه در حوزه کسب و کار مرزی مشکلات عدیدهای برای مرزنشینان به وجود آمده که آمادگی کامل جهت پرداخت تسهیلات اشتغالزایی برای جوانان جویای کار و یا بیکار مرزی وجود دارد.
فرماندار سردشت افزود: یکی از دیدگاه ها و ذهنیت نادرست در شهرستان این است که بیشتر بر این باورند حل مشکلات مرزی تنها راه پیشرفت و توسعه شهرستان است.
وی با بیان اینکه این نوع دیدگاه غالب تک بعدی و غیرقابل قبول است، ادامه داد: عاقبت و سرانجام این نوع دیدگاه این شده که شهرستان با وجود ظرفیتهای مناسب خود در حوزه گردشگری، دامداری و باغداری و کشاورزی با نیروی انسانی فعال و پرتلاش هر روز نسبت به گذشته عقب تر رفته و مشکلی از این شهرستان حل نشده است.
وی خطاب به امامان جمعه و جماعت و ریش سفیدان روستاها خاطرنشان کرد: این انتظار را داریم که این ذهنیت و دیدگاه غالب در نزد مردم کمرنگ شود و با همکاری و همراهی یکدیگر با استفاده از ظرفیت های موجود شرایطی مناسب برای کسب و کار جوانان و مرزنشینان فراهم شود تا در کنار کسب و کارهای ایجاد شده و رونق معیشت مرزی و توسعه و آبادانی مرزها را فراهم کنیم.
فرمانده سپاه سردشت نیز در این دیدارها گفت: امنیت زمینه ساز توسعه و آبادانی هر منطقه است و مرزنشینان نقش بیبدیلی در حفظ و پایداری از مرزها دارند و ما مرهون زحمات و تلاش آنان هستیم.
سرهنگ قاسم نصیری افزود: بسیج سازندگی در رفع محرومیت زدایی و مردمیاری همیشه در مناطق محروم و مرزی پیش قدم بوده و اقدامات اساسی انجام داده است.
وی بیان کرد: تسهیلات اشتغالزایی که از سوی بسیج سازندگی به جوانان جویای کار پرداخت میشود ظرفیت مناسب برای مرزنشینان و جوانان در این مناطق است که آمادگی کامل برای پرداخت این نوع تسهیلات در این شهرستان وجود دارد.
در ادامه فرماندار و فرمانده سپاه سردشت به همراه روسای ادارات از نقاط مختلف پنج روستای مرزی بازدید و مسایل و مشکلات آنان از نزدیک بررسی و پیگیری شدند.
این دیدار با حضور در مساجد با اهالی روستاهای مرزی کم برخوردار از توابع بخش مرکزی واقع در ۲۵ کیلومتری سردشت، شامل روستاهای " کانی زرد، گل کنک، دوله خانوان، ورده و بنوخلف" به منظور رسیدگی به درخواست ها، مسائل و مشکلات انجام شد.
در این دیدارها روکش آسفالت محور سردشت- قاسم رش، آخرین وضعیت گاز رسانی روستاهای منطقه، طرح هادی روستای کانی زرد، اهدای زمین جهت احداث خانه ورزش روستا و میدان چمن در روستای کانی زرد، بهسازی و اصلاح زمین فوتبال روستای بنوخلف، آسفالت جاده آنتنی روستای کانی زرد، آخرین وضعیت آبرسانی روستای دوله خانوان پیگیری و بررسی شدند.
شهرستان سردشت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای چهار شهر، سه بخش ربط، مرکزی و وزینه با۶ دهستان و ۲۴۶ روستا و جمعیت ۱۲۰ هزار نفر است.