«محمد مرادی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: میانگین بار مصرف برق در استان مرکزی از ابتدای سال جاری تاکنون ۸۴۲ مگاوات بوده که این میزان در مدت مشابه سال گذشته، ۷۹۸ مگاوات بوده است.
وی بیان کرد: بر اساس برآوردهای صورت گرفته، نیاز مصرف برق استان مرکزی در تابستان امسال یک هزار و ۳۵۰ مگاوات افزایش خواهد یافت که از این میزان ۳۰ درصد مربوط به بار سیستمهای سرمایشی است.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: نصب سایبان برای کولرها، سرویس به موقع کولرها، استفاده از دورکند کولرهای آبی و دمای آسایش بین ۲۴ تا ۲۵ درجه سانتیگراد کولرهای گازی نقش موثری در کاهش مصرف برق دارد.
مرادی بیان کرد: برنامههای عملیاتی برای گذر از پیک در حال اجرا است و این شرکت پیگیر خرید ۱۵۰دستگاه کلید قابل قطع و وصل از راه دور است.
وی تصریح کرد: تجهیز ۳۲ کلید موجود به سیستمهای فرمان پذیری از راه دور و کنترل پذیری مشترکین دیماندی استان مرکزی از دیگر اقدامات انجام شده است.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی افزود: خاموش کردن چراغهای اضافی، کاهش مصرف سیستمهای سرمایشی، حذف وسایل برقی غیرضروری و بهرهگیری از دیزل ژانراتورها در صنایع و ادارات در ساعت اوج بار از جمله راهکارهای کاهش مصرف برق است.
۷۷۷ هزار مشترک برق در استان مرکزی وجود دارد که برق آنان از طریق ۱۸هزار و ۲۴۹ دستگاه ترانسفورماتور و ۲۱ هزار کیلومتر شبکه تامین می شود.