فریدون اسکندری روز چهارشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره “فرشته رحمت” در استان با اشاره به جانفشانی کادر درمان به ویژه پرستاران در دوران شیوع کرونا افزود: بر این اساس خلا در این حوزه احساس می شد که نسبت به برگزاری جشنواره ای اقدام شد که هدف ارسال آثاری در حوزه فیلم، عکس و دلنوشته برای پاسداشت و بازگو کردن خدمات آنان بود.
وی با بیان اینکه این جشنواره با همکاری بین بخشی به ویژه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان انجام شد اضافه کرد: طی برگزاری جلسات مختلفی عنوان " فرشته رحمت" برای این جشنواره انتخاب شد که بر اساس فرامین رهبری در سال ۹۹، این عنوان نهایی شد.
اسکندری با اشاره به اینکه مقرر بود این جشنواره صرفا استانی برگزار شود، ادامه داد: به دلیل گستره این رخداد، نسبت به اطلاع رسانی آن در حوزه فضای مجازی، سازمان نظام پرستاری و علوم پزشکی در سطح کشوری نیز مبادرت شد که در نهایت آثار خوبی به دبیرخانه جشنواره رسید.
وی با بیان اینکه آثار ارسالی زیر نظر داوران متبحر داوری و در نهایت ۲۰ اثر انتخاب شد افزود: جوایز نفر اول به مبلغ ۳۰ میلیون، رتبه دوم ۲۰ میلیون ریال و نفر سوم ۱۰ میلیون ریال تعیین شده است که به برگزیدگان اعطا می شود.
اسکندری با اشاره به اینکه کادر درمان طی ۲ سال شیوع کرونا سختی و مشقت های زیادی را در راستای خدمات رسانی مطلوب به جامعه هدف متحمل شدند، اضافه کرد: رهبری در روز پرستار تاکید کردند که پرستارانی که در دوران کرونا به کار گرفته شدهاند مثل کارگر فصلی با آنها برخورد نشود و این طور نباشد که با اتمام کرونا آنان را بیرون کنند.
این مسوول با تاکید بر اینکه همکاری های بین بخشی به ویژه دانشگاه علوم پزشکی استان در پیشبرد برنامه های این جشنواره نقش بسیار اثر گذاری داشت، خاطرنشان کرد: این اقدام کار بزرگی بود که تقدیر از خدمات بی شائبه آنان در دوران کرونا بوده است.