داریوش کریمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: برغم تمام مشکلات و تنگناهای مالی سعی شده با نظارت و بهسازی وسایل و تجهیزات مشکلی در امدادرسانی و کمک رسانی رخ ندهد، با این وجود تخصیص اعتبارات لازم است.
وی خاطرنشان کرد: گرانی تجیهزات، قطعات و وسایل در سال های اخیر به شدت افزایش پیدا کرده و به همین دلیل نوسازی سخت تر شده است.
به گفته معاون هلال احمر اصفهان میانگین عمر خودروهای امدادی هلال احمر این استان ۱۰ سال برآورد میشود که پنج سال بیشتر از استاندارد جهانی است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر اصفهان اظهارداشت: با وجود اختلاف عمر یاد شده، نظارت و بازرسی خودروهای امدادی سبب شده که آنها از کیفیت و کارایی خوبی برخوردار باشند و مشکلی در امدادرسانی نداشته باشیم.
کریمی با اشاره به فعالیت ۴۲ پایگاه امداد جاده ای در استان اصفهان افزود: بر اساس آمایش سرزمینی محورهای اصلی استان کمبود پایگاه ثابت هلال احمر ندارد اما یکی دو محور جدید زیر بار ترافیکی و نیازمند احداث پایگاه است که در این ارتباط پیگیری میکنیم.
وی با اشاره به اینکه آمبولانس های مورد استفاده در هلال احمر اصفهان تویوتای لندکروز با دست کم چهار میلیارد تومان قیمت است تصریح کرد: کوچکترین عیب در کمترین زمان ممکن رفع می شود.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر اصفهان خاطرنشان کرد: بالگرد امدادی مورد استفاده این نهاد مدل ۴۱۲ و از بهترین نمونه های موجود است که به غیر از داخل استان برای امدادرسانی به استانهای همجوار نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
کریمی درباره میزان زمان امدادرسانی حوادث در استان اصفهان گفت: این رقم بطور میانگین در طول سال ۱۱ دقیقه و یک ثانیه است.
به گزارش ایرنا، بطور کلی ۴۳ بلای طبیعی و انسانساز در جهان شناخته شده که ۳۵ مورد آن در ایران رخ میدهد و بر همین اساس کشورمان جزو ۱۰ کشور بلاخیز جهان به شمار میرود.
استان اصفهان اکنون سه هزار و ۸۷۵ نجاتگر و امدادگر، ۲۳ هزار عضو جوان و ۱۵ هزار داوطلب ثبت شده در سامانه دارد.