به گزارش خبرنگار ایرنا، ناصر اصلانی روز چهارشنبه در دیدار با استاندار کرمان افزود: بیشترین دغدغه موجود در این استان در حوزه کمبود ظرفیت معتادان متجاهر است.
وی بیان کرد: اعتباری برای تکمیل مرکز ماده ۴۲ کبوترخان نیز تامین شده اما پاسخگوی این نیاز نیست و تلاش می کنیم اعتبار ویژه ای برای این حوزه اختصاص یابد.
معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور یادآور شد: یک هزار و ۸۰ تن مواد مخدر طی سال گذشته در کشور کشف شد که ۸۶ درصد آن در استان های شرقی و حاشیه شرقی کشف شده است.
وی بیان کرد: سیاست گذاری در راستای مبارزه با مواد مخدر به نحوی است که ۹۰ درصد اعتبارات این حوزه به استانهای شرقی و حاشیه شرقی اختصاص یابد و این اعتبارات به تناسب خدمات استان ها توزیع شود.
هزینه های اجتماعی کرمان در امر مبارزه با مواد مخدر مورد توجه قرار نگرفته است
استاندار کرمان نیز در این دیدار گفت: این استان هزینه های اجتماعی زیادی در راه مبارزه با مواد مخدر پرداخت می کند که در معادلات ستاد مبارزه با مواد مخدر به آنها کمتر توجه شده است.
محمدمهدی فداکار افزود: با وجود اقدامات گسترده مقابله با مواد مخدر در استان کرمان اما این امر گاهی بدنامی و هزینه های زیادی برای این استان دارد و در حوزه های علمی، دانش بنیان سرمایه گذاری و ... تاثیر دارد.
وی ادامه داد: این استان هزینه های اجتماعی زیادی در راه مبارزه با مواد مخدر پرداخت می کند که در معادلات ستاد مبارزه با مواد مخدر به آنها کمتر توجه شده است.
وی اظهار داشت: مسائل اجتماعی با هم تنیده هستند و نمی توان آنها را جدای از یکدیگر دید.
استاندار کرمان ادامه داد: این استان با جدیت خاصی در موضوع مبارزه با مواد مخدر ورود کرده و از این رو باید به تامین اعتبارات مورد نیاز این حوزه توجه ویژه ای صورت گیرد.
وی ادامه داد: استان کرمان گلوگاه مبارزه با مواد مخدر است و مجرمان مرتبط با موادمخدر ماندگاری بالایی در زندان های این استان دارند.
فداکار بر توسعه کمک های ستاد مبارزه با مواد مخدر برای ساماندهی معتادان متجاهر تاکید کرد و گفت: باید به نحوی تلاش شود که نگاه ها به این استان تغییر کند و از این رو ستاد باید اولویت کاری خود را در این حوزه قرار دهد.
وی بر بازپروری زندانیان مواد مخدر وخانواده های آنها نیز تاکید کرد.