تهران- ایرنا- در حاشیه نخستین روز از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، بیش از ۱۰ نشست تخصصی و جلسه نقد و بررسی با حضور کارشناسان و صاحب نظران حوزه کتاب و فعالان صنعت چاپ و نشر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، یکی از ویژگی های رویدادهای فرهنگی و نمایشگاهی که همیشه مورد توجه مخاطبان قرار می گیرد، کارگاه های آموزشی و نشست های تخصصی و موضوعی است؛ در سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران هم نشست ها و کارگاه های تخصصی برنامه ریزی شده که هر روز در محل برگزاری نمایشگاه تهران با حضور کارشناسان و فعالان حوزه کتاب و صنعت چاپ و نشر برگزار می شود. 

در روز نخست (چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت) از همان ساعت های اولیه گشایش نشست ها آغاز شد و تا عصر بیش ۱۰ نشست تخصصی و رونمایی کتاب برگزار شد؛ طبق برنامه ریزی انجام شده و پیش از ظهر نشست تبادل نظر و هم اندیشی مجموعه صحافان و نقش ابزارها در توسعه نشر دیجیتال در سرای ناشران و سرای اهل قلم با حضور سعید شاهواروقی (فراهانی) و علی میرعرب، محمود متین فر برگزار شد. 

بعد از ظهر امروز هم در سرای اهل قلم با حضور محمدرضا ارباب، محمدرضا لرزاده و علیرضا خانجان نشست نقد و بررسی کتاب تحلیل انتقادی ترجمه برگزار شد و همزمان در سرای ناشران عمومی، نشست ادبیات دفاع مقدس، پیوندها و امیدها با حضور جواد کامور بخشایش و محمدقاسم فروغی جهرمی برگزار شد. 

نشست ها در عصر روز اول نمایشگاه، بعد از مراسم افتتاحیه سرای ناشران آموزشی و رونمایی از کتاب چشم های تو ، نشستی با موضوع موفقیت و شانس با حضور مصطفی عباسی و همچنین نشست نقد و بررسی کتاب خداحافظی در خیابان پاییز با حضور مریم اسلامی و کبری بابایی ادامه یافت؛ برگزاری کارگاه تخصصی شیوه های نوین مطالعه (بهتر بخوانیم شناخت شیوه های مطالعه) با حضور نسترن پورصالح از برنامه های عصر روز اول سرای کارگاه آموزشی بود. 

سرای اهل قلم هم نشست بایسته های پژوهش در زندگی در زمانه حاج قاسم را با حضور محسن پرویز، گلعلی بابایی و جواد کلاته عربی و نقد و همچنین بررسی کتاب خود تزیینی زنان ترکمن را با حضور طیبه عزت اللهی و جبار رحمانی برگزار کرد.

نشست های تخصصی و نقد و بررسی بخش کتاب و حوزه چاپ و نشر از ویژه برنامه های نمایشگاه بین المللی کتاب تهران است که تا پایان این رویداد (۳۱ اردیبهشت ) هر روز با حضور کارشناسان این حوزه برگزار می شود.

سی‌ و سومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۲۰ اردیبهشت با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر کشور لبنان، متولیان و دست اندرکاران فرهنگی کشور و ناشران ۳۰ کشور در مصلای امام خمینی (ره) طی آیینی گشایش یافت. این نمایشگاه از امروز-چهارشنبه(۲۱ اردیبهشت) آغاز به کار کرده و از ساعت ۱۰ تا ۲۰ میزبان علاقه‌مندان است.

این نمایشگاه در بخش مجازی پذیرای ۲۸۰۰ ناشر است که علاقه مندان می توانند از طریق سامانه علاوه بر بازدید کتاب های مورد علاقه خود را خریداری کنند.