محمد خالقی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: افراد سودجو، لاستیک های فرسوده را می سوزانند تا سیم های فلزی درون آن را به دست آورند، در اثر سوزاندن این لاستیک ها ترکیبات زیادی از آلاینده ها وارد هوا می شود که تهدید برای سلامت انسان بوده و البته عامل آلودگی هوا، خاک و منابع آبی است.
وی با بیان اینکه در روزهای اخیر ۲ فقره تخلف لاستیک سوزی شناسایی و با عوامل آن برخورد شد خاطرنشان کرد: این تخلف از روستای خطاب و روستای لنگر شناسایی شد و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.
تخلف سوزاندن لاستیک ها به حاشیه روستاها کشانده شده است
خالقی اظهار داشت: مشکل آلودگی زیست محیطی با سوزاندن لاستیک فرسوده از کوه باباموسی به روستاهای اطراف کشانده شده است از این رو روستاییان این تخلف را گزارش کنند.
وی گفت: در شهرک صنعتی بیدک بجنورد، ۲ واحد تبدیل ضایعات لاستیک فرسوده فعال است و لاستیک های فرسوده خودروها در این واحد خریداری می شود اما سودجویان برای رسیدن به سود اقدام به آتش زدن لاستیک می کنند.
خالقی در بخش دیگر سخنان خود از دستگیری فرد متخلف ایجاد آلودگی زیست محیطی ناشی از تخلیه فاضلاب صنعتی در زمین های اطراف شهر بجنورد خبر داد و گفت: تخلیه فاضلاب صنعتی حاصل از ذوب چربی های حیوانی در زمین های اطراف شهر بجنورد گزارش و عامل آن به مراجع قضایی معرفی شد.
مدیر حفاظت زیست شهرستان بجنورد خاطرنشان کرد: این واحد صنعتی از اداره حفاظت محیط زیست مجوزی نداشته و مکان فعالیت آن هم نامشخص است.