به گزارش ایرنا، مجری طرح ایجاد زیربناهای لازم در معادن بزرگ و مناطق معدنی وزارت صمت در حاشیه بازدید از این طرح گفت: ۱۵ کیلومتر از مسیر ۲۰ کیلومتری راه روستایی مهاباد به بوکان واقع در بخش خلیفان طی سال های گذشته در ۲ مرحله به اتمام رسیده و امروز هم عملیات اجرایی پنج کیلومتر باقی مانده در دستور کار قرار گرفته است.
«داریوش دیودیده» اضافه کرد: با توجه به شرایط کوهستانی منطقه و محدود بودن فصل عملیات عمرانی به پیمانکار تاکید شده امسال عملیات زیرسازی و انبیه آن به اتمام و مراحل آسفالت برای بهرمندی شهروندان در اسرع وقت انجام شود.
وی با بیان اینکه این مسیر به عنوان راه معدنی با شرایط خاص تردد خودروهای سنگین طراحی خواهد شد، اضافه کرد: مشخصات فنی این طرح به گونه ای در نظر گرفته شده است که کمترین خسارت را به زمین های کشاورزی و باغ های حاشیه وارد شود.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم گفت: با اتمام پروژه آسفالت پنج کیلومتر باقی مانده این مسیر، شاهد رونق اقتصادی و سهولت در تردد محموله های معدنی در کنار جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی خواهیم بود.
جلال محمودزاده با تاکید بر اینکه افزایش درآمد و رونق زمین های کشاورزی منطقه از دیگر تاثیرات مثبت این طرح است، گفت: این پروژه شهرهای مهاباد به بوکان را با آسفالت استاندارد و در قالب جاده معادن به هم متصل خواهد کرد.
فرماندار ویژه مهاباد نیز در این مراسم اظهار کرد: تثبیت روستاییان در روستا علاوه بر ثبات در توسعه اقتصادی، یکی از عوامل مهم در مهاجرت معکوس از شهرها به روستاهاست که در این راستا، در دولت سیزدهم طرح های قابل توجهی در دستور کار قرار دارد.
امیر قادری بیان کرد: روستاها یکی از مهمترین پایگاههای تولید و رفع نیازهای اساسی کشور است و تقویت زیر ساخت های مورد نیاز جوامع روستایی در قالب طرح های عمرانی میتواند منجر به پویایی اقتصاد کشور شده و از مهاجرت روستاییان به دلایل مختلف جلوگیری کند.
به گزارش ایرنا، از مجموع ۱۹۶ روستای مهاباد راه ۱۱۰ روستا به طول ۳۴۰ کیلومتر آسفالته است که در حدود میانگین استانی است؛ از ۶۰۰ کیلومتر راه روستایی این شهرستان راه ۶۸ روستا هم به طول ۲۶۱ کیلومتر خاکی و سوشه بوده که در انتظار آسفالت است.