مراغه- ایرنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گسترش «عدالت» در حوزه «سلامت»‌ و تعالی نظام سلامت را جزو برنامه‌های اولویت‌دار این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: مراغه با دارا بودن دانشکده پرستاری از سال ۱۳۷۱ و به عنوان دومین شهرستان بزرگ آذربایجان‌شرقی در حوزه سلامت مورد بی‌عدالتی قرار گرفته است.

بهرام عین‌الهی روز پنجشنبه با حضور در سالن اجتماعات دانشکده علوم پزشکی این شهرستان و در جمع تعدادی از مسئولان محلی و استانی، اظهار داشت: برای جبران این بی‌عدالتی باید در جهت ارتقای دانشکده علوم پزشکی قدم‌های عملی برداشته شود.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه‌های متعددی در کشور وجود دارد، بیان کرد: در صورت ارتقای دانشکده علوم پزشکی مراغه به دانشگاه، انتظار می‌رود تا از پیوست‌های دیگری نیز برخوردار باشد.

وزیر بهداشت تاکید کرد: با وجود انسان‌های فرهنگی و فرهیخته در مراغه، وجود یک دانشگاه ویژه علوم پزشکی در مراغه را انتظار داریم؛ دانشگاهی که معرفت و دین‌شناسی را هم مورد توجه قرار دهد و دانشجوی در حد جمهوری اسلامی تربیت کند.

 «عین‌الهی» اضافه کرد: دانشگاه‌های جدید علوم پزشکی کشور باید الگو باشد و بر اساس آنچه که مد نظر رهبری است، از هویت ایرانی-اسلامی پاسداری کند.

وی با بیان اینکه دشمنان به دنبال هویت‌زدایی و دین‌زدایی در دانشگاه هستند، اظهار داشت: دانشگاه‌های جدید علوم پزشکی باید محل دین‌گرایی باشد و به تربیت جوانان توجه کند؛ جوانانی که برای ۲۰ سال آینده نظام را پیش ببرند.

مراغه برای تبدیل شدن به قطب درمان منطقه ظرفیت قابل توجهی دارد

نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی نیز بیان کرد: مراغه برای تبدیل شدن به قطب درمان منطقه ظرفیت قابل توجهی دارد.

علی علیزاده افزود: این شهرستان هم‌اکنون نیز در حوزه بهداشت و درمان از امکانات مناسبی برخوردار است و بیماران از شهرهای همجوار از این امکانات بهره‌مند می‌شوند.

وی ادامه داد: وجود بیش از ۵۰۰ تخت بیمارستانی و نیز بیمارستان‌های در حال تکمیل ارتش و خصوصی خواجه نصیر در کنار بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی شهدای سلامت که امروز کلنگ‌زنی خواهد شد، مراغه را به قطب درمان منطقه تبدیل می‌کند.

وی اضافه کرد: همچنین با موافقت وزیر بهداشت و درمان، کار پذیرش دانشجوی پزشکی در دانشکده علوم پزشکی آغاز شده و امید است شاهد استقرار و تبدیل آن به دانشگاه باشیم.

بیمارستان سینای مراغه نیمه‌تمام رها شده ‌است

عضو خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه نیز بیان کرد: هم‌اکنون بیمارستان سینای این شهرستان نیمه‌تمام رها شده‌ و نیازمند تکمیل و تجهیز است و پیشرفت چندانی ندارد.

آیت‌الله محمدتقی پورمحمدی افزود: با توجه به تاکید رئیس‌جمهوری مبنی بر تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، تکمیل این مرکز درمانی از ضرورت‌های شهرستان است.

زیرساخت‌های درمانی مراغه در سال‌های اخیر توسعه یافته است

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مراغه نیز بیان کرد: زیرساخت‌های درمانی و بهداشتی این شهرستان در سال‌های اخیر به خوبی توسعه یافته است.

اصغر تنومند افزود: این دانشکده با ۵۴۰ تخت بیمارستانی، ۹۵۰ دانشجو و ۵۸ نفر عضو هیئت علمی از دانشکده‌های پیشرو در زمینه پژوهشی و علمی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: تجهیز بیمارستان سینا به دستگاه «سی تی اسکن» و نیز درمانگاه تخصصی خواجه نصیر به «ام آر آی» از اقدامات اخیر برای توسعه تجهیزات درمانی این شهرستان است.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون نیز پاراکلینیک خیرساز سینا، مرکز جامع سلامت سهند و خوابگاه دانشجویی این دانشکده آماده بهره‌برداری است.

به گزارش ایرنا وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز، پنجشنبه با دعوت نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی به این شهرستان‌ها سفر کرد و برای تحقق درخواست‌ها و رفع نیازهای بهداشتی و درمانی آنها قول مساعد داد.

همچنین با حضور دکتر عین‌الهی بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مراغه در مجاورت سایت آموزشی دانشکده علوم پزشکی کلنگ‌زنی شد.