تهران - ایرنا دانشگاه علامه طباطبایی جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه بین المللی رفاه در پاکستان با هدف توسعه ارتباطات علمی و تبادل تجربیات فی مابین یادداشت تفاهم همکاری امضا کردند.

به‌ گزارش روز پنجشنبه ایرنا، روسای دانشگاه‌های علامه طباطبایی و دانشگاه‌ بین‌المللی رفاه در حاشیه سومین اجلاس مجمع شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام در شهر اسلام‌آباد دیدار کردند. 

در این دیدار دکتر «عبداله معتمدی» رئیس دانشگاه‌ علامه طباطبایی، دکتر «انیس احمد» رئیس دانشگاه‌ رفاه و همچنین خانم دکتر «حمانه کریمی‌کیا» مسوول دیپلماسی عمومی و وابسته رسانه‌ای سفارت ایران در پاکستان حضور داشتند. 

طرفین ضمن معرفی ظرفیت‌ها، توانمندی‌های متقابل و دامنه‌ فعالیت‌های ۲ دانشگاه در زمینه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فن آوری تبادل نظر کردند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به ۷۰ سال سابقه دانشگاه علامه طباطبایی گفت: این دانشگاه، بزرگترین دانشگاه تخصصی کشور و غرب آسیا در زمینه علوم انسانی و اجتماعی و دارای ۱۳۵۰۰ دانشجو و ۵۵۰ عضو هیات علمی است.

وی افزود: این دانشگاه با ۱۱ دانشکده، ۷ پژوهشکده و ۵ مرکز پژوهشی ظرفیت فراوانی برای همکاری‌های علمی و دانشجویی بین المللی دارد. 

رئیس دانشگاه رفاه پاکستان نیز ضمن تمجید از ظرفیت‌های دانشگاه علامه طباطبایی، اظهار داشت: دانشگاه رفاه آماده توسعه همکاری‌های فرهنگی، آموزشی، دانشگاهی، تبادل استاد و دانشجو و اجرای پروژه‌های پژوهشی مشترک است. 

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به اهمیت گسترش علوم انسانی اسلامی با رویکرد برگرفته از دانش و مفاهیم قرآنی و اسلامی، بر لزوم همکاری ۲ کشور همسایه در زمینه گسترش دانش بومی و اسلامی تاکید کرد.

دکتر معتمدی از رییس دانشگاه بین المللی رفاه پاکستان برای انجام سفر به جمهوری اسلامی ایران دعوت‌ کرد تا از نزدیک فعالیت‌ها و پیشرفت‌های کشورمان در زمینه تولید دانش بومی و اسلامی به ویژه در حوزه علوم انسانی، اجتماعی و علوم قرآنی را مشاهده کند.

با توجه به توافقات صورت گرفته در پایان این دیدار برای اجرایی سازی منویات طرفین در راستای گسترش همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فن آوری یک یادداشت تفاهم همکاری میان روسای دانشگاه‌های علامه طباطبایی و رفاه امضا شد.

طبق این تفاهم‌نامه دو طرف در زمینه‌های تسهیل تبادل اعضای هیات علمی و پژوهشگر، تسهیل تبادل دانشجو، برگزاری کنفرانس‌ها و نشست‌های بین المللی، تبادل کتب‌، انجام پروژه‌های مشترک پژوهشی، دانشجویی و حمایت از راه‌اندازی کرسی‌های زبان و ادبیات فارسی در  دانشگاه‌های ۲ کشور به توافق رسیدند.