به گزارش روز جمعه ایرنا، حسین مدرس خیابانی در "سومین نشست قرارگاه تولید، دانشبنیان، اشتغال آفرین" اظهارداشت: این گونه جلسات باید با بازدید و پیگیریهای میدانی آمیخته شود چراکه جلسات به تنهایی مشکلی را حل نمیکند.
وی با تاکید بر مدیریت میدانی افزود: اینکه ما در میدان حاضر شویم و ببینیم چه اتفاقی افتاده مصداق این گونه مدیریت و کار اجرایی است.
وی تصریح کرد: ۱۶۰ نفر هماینک در پروژه های ساخت راه در محور زابل به زاهدان و خاش به زاهدان اشتغال پیدا کردهاند.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: اجرای پروژه های عمرانی عامل اشتغال جوانان استان بوده که علاوه بر آبادانی استان جوانان ما هم میتوانند از آن بهره ببرند.
مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: نیازمندی های ما در حوزه صنعت، معدن و کشاورزی باید از طریق شرکتهای دانش بنیان تامین شود.
وی ادامه داد: در ارزیابی اقدامات خود را در حوزه تولید دانش بنیان باید تعدادشرکتها، میزان اشتغال، تنوع و تیراژ محصول را در نظر بگیریم.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: گیاهان دارویی، میوههای گرمسیری و استفاده از انرژی خورشیدی به عنوان موضوعات مهم استان باید در دستور کار پارک علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان قرار گیرد.
وی تصریح کرد: اگر نتوانیم در شرکتهای دانش بنیان با تقاضا کف بازار ارتباط بگیریم تبدیل به پروژههایی میشویم؛ که ممکن است به نتیجه برسند یا نرسند.
مدرس خیابانی تاکید کرد: قرار نیست مشتری شرکتهای دانش بنیان فقط در سیستان و بلوچستان باشد بلکه میتواند هر یک از واحدهای تولیدی در خارج از استان متقاضی باشد.
گفتنی است در این نشست هریک از دستگاههای اجرایی گزارش عملکرد خود را در زمینه رفع مشکلات شرکتهای دانش بنیان ارائه دادند.