اصفهان - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: اقامه مجالس حسینی محکمترین سد در برابر تهاجم فرهنگی است و لازم است هیات‌های دینی  در این زمینه اهتمام ویژه داشته باشند.

به گزارش ایرنا، محمدرضا جان‌نثاری روز جمعه در دیدار با جمعی از مداحان و اعضای تشکل‌های مداحی استان اصفهان با اشاره به ویژگی‌های روضه امام حسین (ع) در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن، گفت: ظرفیت مجالس حسینی فرصتی برای جذب جوانان است و برای این منظور لازم است در ایجاد شور و نشاط مجالس حسینی و برافراشتن پرچم و اقامه عزاداری حسینی اهتمام داشته باشیم.

وی ادامه داد: دشمن برای سوق دادن جامعه به سمت ضدفرهنگ‌ها برنامه‌ریزی دارد، و لازم است هیات‌های مذهبی نیز برنامه‌ریزی داشته باشند و همان‌طور که برای بزرگداشت عزا برنامه داریم، برپایی جشن اهل بیت (ع) را  نیز در دستور کار قرار دهیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان تصریح کرد: باید دست مداحی که به صورت هفتگی یا ماهانه جوانان را جذب می‌کند و زمینه کسب معرفت دینی و شور حسینی را در آنها ایجاد می‌کند، به گرمی فشرد.
وی با بیان اینکه مجالس حسینی در طول تاریخ همواره توسط مردم اداره شده است و خواهد شد، تصریح کرد: البته دولت و دستگاه‌های دولتی نیز وظیفه دارند با مانع‌زدایی و فراهم کردن زمینه کاهش هزینه‌های هیات‌های عزاداری و مجالس حسینی از آنها پشتیبانی کنند.
جان‌نثاری خاطر نشان کرد: همانگونه که امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب بارها بیان کرده‌اند، انقلاب اسلامی میوه و ثمره هیأت‌های مذهبی و در امتداد قیام حسینی است.
وی همچنین بر شناسایی ظرفیت‌های مکانی دستگاه‌های دولتی به‌منطور قرار دادن این ظرفیت‌ها در اختیار هیات‌های مذهبی در دهه محرم تاکید کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دغدغه مداحان در خصوص مسایل معیشتی جامعه، اظهار کرد: اجرای طرح «مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها» تنها راه پیش‌روی دولت است زیرا رویه قبلی فسادآور بود.
وی خاطر نشان کرد: بر همین اساس لازم بود دولت بدون اتلاف وقت و در عین حال عاقلانه و با همت بلند و رعایت تمام جوانب، طرح را اجرا کند و قطعا میزان دخل و خرج مردم نسبت به گذشته متفاوت و بهتر می‌شود.
جان‌نثاری با بیان اینکه دغدغه دولت پیشگیری از سرایت گرانی‌ها به اقلام دیگر است، تصریح کرد: بر همین اساس تعداد گشت‌های نظارتی با بهره گرفتن از ظرفیت بسیج هفت برابر شده است.
وی تصریح کرد: مداحان اهل بیت (ع) زبان گویای مردم هستند و نباید از بیان دغدغه‌های معیشتی مردم و انتقال آن به مسوولان خودداری کنند زیرا از نگفتن مشکلات، گره‌ای باز نمی‌شود.
همچنین در این جلسه برخی از مداحان اهل بیت (ع) استان اصفهان به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص مباحث مذهبی، معیشتی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی پرداختند.
ضرورت پیاده شدن مدیریت و حکومت‌داری  بر مدار نهج البلاغه، نگاه توام به معاد و معاش جامعه، بهره‌گرفتن از ظرفیت هیأت‌ها و مداحان در تسهیل‌گری اجتماعی، توجه به فرصت اربعین و راهپیمایی آن در اصفهان، افزایش هزینه‌های مجالس عزاداری و برنامه‌ریزی برای کاهش این هزینه‌ها، ضرورت در اختیار قرار دادن اماکن دولتی دارای امکان برگزاری مجالس عزاداری در مناسبت‌های مذهبی، توجه به جایگاه محرم و صفر در تحول آفرینی در جامعه، آمادگی استفاده از ظرفیت هیات‌های مذهبی در نظارت بر بازار، تشدید نظارت بر اصناف و جلوگیری از تخلفاتی مثل گران‌فروشی، تأکید بر تداوم عهد و پیمان مداحان با راه امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب، ضرورت اطلاع‌رسانی بیشتر دولت در خصوص طرح جدید اقتصادی و پرهیز از عجله در اجرای این طرح، برخورد قاطع نظام با متخلفان اقتصادی، حمایت و پشتیبانی معنوی از مداحان، برنامه‌ریزی و مقابله فرهنگی با برخی مظاهر ضدفرهنگی مانند بی‌حجابی، ایجاد فرصت عادلانه در رسانه ملی برای مداحان، ایجاد اتاق فکر و استفاده از ظرفیت مداحان در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن، استمرار جلسات معاون استاندار با مداحان، ضرورت تسریع در حل مشکلات معیشتی و اقتصادی جامعه از جمله مباحث مطرح شده از سوی مداحان استان اصفهان در این دیدار بود.