به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل سجادی منش جمعه شب در نشست میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان دشتی افزود: استان بوشهر در زمنیه تولید صنایع دستی از استانهای پیشتاز و موفق کشور است و از فرصت جام جهانی قطر باید استفاده مناسب برای صادارت محصولات صنایع دستی به عمل آید.
وی اضافه کرد: شهرستان دشتی در زمنیه تولید صنایع دستی منحصر به فرد عبا و گلیم و گبه دست بافت از شهرستان های کم نظیر در کشور است و صنایع دستی استان بوشهر با محوریت دشتی برای بازی های جام جهانی قطر صادر خواهد شد.
سجادی منش به ظرفیتهای گردشگری در نوار ساحل استان بوشهر و دشتی اشاره کرد و افزود: استان بوشهر با چند صد کیلومتر ساحل زیبا و بکر دارای طرفیت بالای گردشگری ساحلی است و باید تعداد روستاهای هدف گردشگری در نقاط ساحلی استان بوشهر و شهرستان دشتی افزایش دهیم.
وی به طرح بوم گردی نیز اشاره کرد و گفت: تعداد بوم گردیها در نوار ساحلی و مناطق عشایری و روستایی دشتی افزایش پیدا میکند.
سجادی منش به دو اثر تاریخی منطقه ساحلی دشتی به عنوان میراث فرهنگی این شهرستان اشاره کرد و افزود: پیگیری لازم برای ثبت ملی گمرک و ساختمان بهداشت لاور ساحلی انجام و تلاش می شود از این ظرفیتهای گردشگری استفاده شود.
وی همچنین ظرفیتهای گردشگری و بازیهای آبی در نوار ساحلی را از دیگر مزایای این شهرستان عنوان کرد و اظهار داشت: ساحل لاور دارای ظرفیت خوبی برا ی توسعه بازیهای آبی و ساحلی است و بزودی اعتبار لازم برای مرمت امامزاده زیارت ساحلی از محل اعتبارات ملی و استانی تامین خواهد شد.
سجادی منش اضافه کرد:پیگیری لازم برای ثبت دو اثر معنوی در روستای گلستان ساحلی دشتی در دست اقدام است که پس از ثبت ملی اطلاع رسانی خواهد شد.
فرماندار دشتی به ظرفیتهای گردشگری و میراث فرهنگی دشتی اشاره کرد و افزود: باید در زمینه توسعه گردشگری و احیای میراث فرهنکی وتاریخی شهرستان اقدامات بیشتر و بهتری انحام شود.
علی بحرانی افزود: شهرستان دشتی در زمنیه گردشگری دارای ظرفیت های بسیار خوب در نقاط ساحلی، کوه و دشت و کلوت های مند و کوه نمک و مناظر زیبای طبیعی است که باید تلاش شود با سرمایه کذاری و احیای این آثار تاریخی و فرهنگی زمینه اشتغال افراد بوجود آید
فرماندار دشتی اضافه کرد: این شهرستان در زمینه طرح های بوم گردی اقدامات بسیار خوبی داشته و باید این ظرفیت شهرستان متناسب با زیر ساختها توسعه پیدا کند.