زاهدان - ایرنا - فرماندار خاش سیستان و بلوچستان گفت: همراهی و همگامی اقشار مختلف جامعه اعم از علما، بزرگان، معتمدان، نخبگان، اصناف و بازاریان با دولت رمز مهم موفقیت سیاست‌های اقتصادی و اجرای طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها است.  

به گزارش خبرنگار ایرنا صاحب‌گل صالحی روز شنبه در نشست ستاد تبیین و تشریح سیاست های اقتصادی دولت و اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه های خاش افزود: ۳ اصل مهم اجماع بین مسوولان، اقناع افکار عمومی و نخبگان جامعه و حمایت از منافع مردم و بویژه اقشار نیازمند در اجرای این طرح ملی مدنظر است.
وی اظهار داشت: سند تحول دولت مردمی آیت الله رییسی در ۵ حوزه تحول و اصلاحات عمیق پرداخت یارانه، بودجه ریزی، تجارت و ترانزیت و حمل و نقل ، تولید و سرمایه گذاری و توجه به محرومان جامعه تدوین و عملیاتی و اجرایی شده است.
فرماندار خاش ادامه داد: دولت سیزدهم از هفت ماه قبل با انجام کارشناسی و جمع بندی دقیق مسایل و با هدف مقابله با رانت و فساد و تبعیض در واردات بی رویه و سوءاستفاده از ارز ترجیحی به فکر مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها بوده است.
وی بیان کرد: در سالهای اخیر ۸۵ درصد از یارانه ها خارج از ریل اصلی بوده و متاسفانه در سفره های مردم نمی آمد و تنها در یکسال گذشته ۳۱۲ هزار میلیارد تومان یارانه پرداختی به وارد کنندگان با هدف فقرزدایی و تامین نیازهای اساسی مردم کشور پرداخت شد که متاسفانه نتیجه آن افزایش فقر در جامعه بود.
صالحی گفت: اولویت مهم دولت سیزدهم توجه به سلامت و معیشت مردم ایران بوده و الحمدلله در کمتر از یکسال شاهد موفقیت های دولت در این حوزه ها بوده ایم.
وی اظهار داشت: دشمن تمایل ندارد که اقتصاد کشور روی ریل شکوفایی در حرکت باشد و با ترفندهای مختلف می خواهد کشور ما را از پیشرفت و توسعه و آبادانی دور کند.
فرماندار خاش ادامه داد: توصیه ما به مسوولان دستگاههای اجرایی و نظارتی و حوزه تنظیم بازار و اصناف و اتحادیه های صنفی این است که فشارهای وارده به مردم را با انجام و تشدید کارهای نظارتی و بازرسی ها کاهش دهند و اعتقاد داریم که مباحث اقتصادی محرمانه نیست و دلایل گرانی ها و کمبود و ضعف ها باید برای مردم تبیین و روشنگری و شفاف سازی شود و هماهنگی و اطلاع رسانی و تعیین مرز بین گرانی و گران فروشی و تلاش برای تامین نیازهای اساسی مردم مورد توجه مسوولان و دست اندرکاران حوزه بازار و اصناف باشد.
وی گفت: بر حسب تاکید رییس جمهورمان با هر گونه ضعف و کم کاری های مدیران و مسوولان برخورد می شود.
صالحی افزود: برخورد با معضلات کم و گرانفروشی و احتکار کالا و رصد و پایش چندین باره بازار و توجه جدی بر درج قیمت ها مورد تاکید بوده و از سوی دیگر از مردم می خواهیم فرهنگ مصرف و استفاده از منابع و کالاها را اصلاح کنند، زیرا در کشور هیچ گونه کمبودی وجود ندارد و حضور مردم در صف های نان و خرید کالاها و نگرانی های آنان در این موضوع بی مورد است و نباید به فکر خریدهای بیش از اندازه باشیم، زیرا همین موضوعات سبب می شود که خود مردم در مشقت باشند.
فرماندار خاش گفت: نصب دوربین در واحدهای مرغداری را مانند کوره های تولیدی آجر الزامی می دانیم، زیرا اعتقاد ما بر این است که تولیدات مرغ باید در سفره های مردم بیایند و مسوولان مربوطه باید پیگیری کنند که مرغ خاش در چرخه توزیع شهرستان وارد شود.
صالحی افزود: افزون‌بر ۵۰ هزار تبعه خارجی در خاش حضور دارند و در کنار مردم از امکانات و ظرفیت های شهرستان بهره می برند و دولت شرایطی ایجاد کرده که این افراد نیز بتوانند نیازهای خود را در این شهرستان تامین کنند.
حجت الاسلام غلامرضا دهقان امام جمعه خاش نیز با تاکید بر جلوگیری از خروج بی رویه کالاهای اساسی از مرزها گفت: جریمه متخلفان با هدف پیشگیری و بازدارندگی از تخلف و توجه به ثبات قیمت ها باید مورد توجه مسوولان باشد و طوری برنامه ریزی شود که کالاها طی چند سال بدون تغییر قیمت بمانند.
مولوی محمدعثمان قلندرزهی امام جمعه مسجد جامع الخلیل اهل سنت خاش نیز اظهار داشت: تلاش برای تامین کالاهای اساسی و اشباع بازار و نظارت مستمر بر عملکرد اصناف و بازار باید از سوی مسوولان با جدیت مدیریت شود.
سرهنگ پاسدار علی ثمره حسینی فرمانده سپاه خاش نیز بیان کرد: بسیج در کنار مردم و دولت بوده و همه باید تلاش کنیم که امید و نشاط به جامعه تزریق شود.
رابط نهاد نمایندگی رهبری در امور اهل سنت خاش، امامان جمعه مساجد جامع امام حسین(ع)، حنفاء و طوبی اهل سنت و مدیران جهاد کشاورزی و اتاق اصناف خاش نیز با اعلام حمایت از سیاست های اقتصادی دولت بر ضرورت و اهمیت همگامی مردم با دولت در راستای اجرای موفقیت آمیز طرح تاکید کردند.