حسین امامعلی پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به بازگشایی آنی دانشگاه بعد از تعطیلات نوروزی اظهار کرد: بعد از بازگشایی دانشگاه برای ۱۰۰ درصد دانشجویان روزانه خوابگاه دادیم حتی برای دانشجویان دوره شبانه هم در شرایطی خوابگاه می دهیم.
وی با بیان اینکه قرار بر حضور تدریجی دانشجویان در دانشگاه بود که اعلام لحظه ای حضور تمامی دانشجویان، دانشگاه ها را غافلگیر کرد، افزود: تعطیل بودن خوابگاه های خودگردان نیز مشکلات را دو چندان کرد و دانشجویان با هزینه های سرسام آور خوابگاه خودگردان مواجه شدند.
معاون امور دانشجویی دانشگاه تبریز ظرفیت خوابگاهی دانشگاه تبریز را چهار هزار و ۸۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: از این میزان ۲ هزار و ۷۸ نفر خوابگاه پسرانه و ۲ هزار و ۲۱ نفر دخترانه است.
امامعلی پور اعلام کرد: باتوجه به سیاست نظام مبنی بر ازدواج آسان و حمایت از ازدواج های دانشجویی، ساختمان نیمه کاره ۱۱۳ واحدی خوابگاه متاهلی واقع در خاوران را تکمیل می کنیم.
وی با بیان اینکه چون در سال های گذشته امکان خوابگاه سازی برای دانشگاه فراهم نبود از طریق بخش خصوصی اقدام می شد، افزود: تلاش می کنیم با مشارکت خیران خوابگاهی را در داخل دانشگاه برای خواهران احداث کنیم.
معاون امور دانشجویی دانشگاه تبریز از ارتقای کیفیت و خدمات دهی در خوابگاه های این دانشگاه خبر داد و گفت: هر اتاقی مجهز به یخچال، فرش و تخت است و اسکان دانشجویان دوره دکتری در هر اتاق حداکثر ۲ نفر می باشد.
وی ارتقای کیفیت غذای دانشجویی و ایجاد دانشگاه سبز برای اولین بار در کشور را از جمله اقدمات دانشگاه تبریز اعلام کرد و افزود: در دوران کرونا دستگاه هایی با اعتبار بیش از ۲ میلیارد تومان خریداری کردیم که ۹۵ درصد در مصرف روغن صرفه جویی می شود.
معاون امور دانشجویی همچنین از تخصیص یارانه غذا برای استفاده دانشجویان در رستوران های مکمل (بخش خصوصی) خبر داد و گفت: دانشگاه ۲۸ هزار تومان یارانه غذا برای دانشجویانی که خواهان تنوع منوی غذا هستند، پرداخت می کند.