به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، حمید سروش مهر افزود: آمارها نشان میدهد که حوادث فوتی ناشی از کار بعد از حوادث رانندگی در رتبه دوم قرار دارد.
وی با بیان اینکه حوادث خود به خود رخ نمیدهد بلکه قابل شناخت، علتیابی و پیشگیری است، گفت: بروز حوادث ناشی از کار علل چندگانه ای دارد که اگر به دنبال رفع آنها نباشیم، هزینههای مستقیم و غیرمستقیم شرکت را به طور چشمگیری افزایش میدهد.
سروش مهر ادامه داد: نداشتن درک درست از خطر که سبب رفتارهای نا ایمن شده، سرپرستی و مدیریت نادرست کارکنان و عدم آمادگی فردی و شرایط نیروهای اجرایی، نظارت ناکافی و ناکارآمد از مولفه هایی هستند که بیشترین نقش را در بروز حوادث برق داشتهاند.
مدیر دفتر ایمنی و کنترل ضایعات شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی اظهار داشت: نتایج بررسی حوادث مردمی در این استان طی سال گذشته نشان میدهد که ۶ درصد حوادث به علت ساخت و سازهای غیر قانونی مشترکین در حریم شبکههای برق ، ۱۱ درصد به علت سرقت شبکهها، ۱۱ درصد به علت صعود از پایهها برای گرفتن کبوتر، ۱۷ درصد به علت تجاوز به حریم شبکه در زمان عملیات ساختمانی و ۴۲ درصد از حوادث در هنگام سرویس کولر آبی و کار با لوازم برقی رخ داده است.
سروش مهر با تاکید بر لزوم ارتقای فرهنگ ایمنی در محیط کار و جامعه گفت: علاوه بر بهرهگیری مضاعف از ظرفیتهای فضای مجازی به دلیل اختصاص بودجه قابل توجه در زمینه مدیریت مصرف، میتوان از این ظرفیت به طور همزمان برای ترویج توصیههای ایمنی و پیامهای موثر ایمنی به اطلاع جامعه و مخاطبان استفاده کرد.
وی بیان کرد: با توجه به استقرار سیستم مدیریت HSE و لزوم صیانت از مهمترین سرمایه شرکت یعنی منابع انسانی، تمامی ارکان شرکت در بخشها و حوزههای مختلف برای تحقق این هدف مهم میبایست اهتمام لازم را به عمل آورند.
به گزارش ایرنا، شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی شامل ۲۹ مدیریت برق در شهرستانهای استان به جز شهرستانهای مشهد و طرقبه شاندیز است.