به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن بختیاری روز شنبه در جلسه ای پیرامون بررسی مسائل شهر دستجرد در سالن جلسات بخشداری این شهر، با اشاره به وضعیت آب استان و کاهش آب چاه های شهر دستجرد اضافه کرد: بدلیل جانمایی نادرست احداث مسکن به خصوص در شکل انبوه سازی آن برخی از مناطق این شهر و روستاهای آن با کمبود آب و افزایش استخراج از چاه ها و قنات ها روبه رو شده است.
مدیرعامل سازمان آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه مازاد جمعیت مناطق گردشگری مانند شهر دستجرد در ایام تعطیلات نیز بر کمبود آب در این منطقه دامن زده است، یادآور شد: به دنبال اصلاحاتی در شبکه آبرسانی استان با هدف پایداری بیشتر آب در سطح روستاها هستیم.
بختیاری با اشاره به نیاز شهر دستجرد جهت تکمیل و بهره برداری از تصفیه خانه آب، گفت: تاکنون سرمایه گذاران جهت احدات تصفیه خانه اعلام آمادگی نکردند و در این شرایط باید به دنبال طرح های مشارکتی با بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت پساب آن بصورت دائمی برای شهرداری این شهر باشیم.
مشکل دائمی آب در روستاهای قم
مدیرکل دفتر امور روستایی و عشایری استانداری قم نیز با اشاره به مشکل آب روستاهای قم، بیان کرد: طی سالهای اخیر حل مشکلات آب روستاهای استان بصورت مقطعی بوده و هیچ گاه مشکل یک روستا بصورت دائمی حل نشده است.
سجاد چهرگانی ادامه داد: برای حل ریشه ای مشکل آب روستاها، قرارگاه تامین پایدار آب روستاها در سطح ملی تشکیل شده تا مشکلات کم آبی روستا بصورت کلان بررسی و تصمیم سازی شود.
وی با اشاره به مساله واگذاری اراضی در روستاها نیز گفت: یکی از مشکلات مهم در این عرصه دشواری در تمییز دادن بین تقاضاهای واقعی و ساکنان واقعی روستا با خوش نشینان است.
بخش خلجستان با وسعت یک هزار و ۱۰۰ کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر ۱۰ هزار تن در شرایط عادی و ۵۰ هزار تن در فصول خاص، به مرکزیت شهر دستجرد یکی از بخشهای پنج گانه قم است که با مرکز استان حدود ۷۵ کیلومتر فاصله دارد. این بخش دارای ۲ دهستان دستجرد و قاهان و ۵۲ روستا است.
بخش خلجستان دارای آب و هوای معتدل کوهستانی است و به لحاظ داشتن محیط زیستی سرشار از لطافت و زیبایی و گردشگاههای طبیعی و بکر، منطقهای ممتاز برای گردشگری به حساب میآید.