به گزارش ایرنا، این افراد با هم در یک خانواده زندگی می کنند اما با مورد قبلی که در ۷ مه (۱۷ اردیبهشت) اعلام شده بود ارتباطی ندارند. به گفته آژانس امنیت بهداشت انگلیس، از دو مورد جدید، یکی در بیمارستان سنت مری در لندن تحت مراقبت بود و دیگری در حال ایزوله بود.
آبلهمیمون، شبیه به آبله انسانی است. این بیماری در بسیاری از مناطق جهان سالها است که ریشهکن شده و نمونه تازهای از آن گزارش نشده است؛ با این حال طی سالهای اخیر به ویژه پس از همهگیری ویروس کرونا، نگرانی از شیوع این ویروس بیشتر شده است.
پژوهشهای آزمایشگاهی نشان میدهد که ویروس آبلهمیمون، علاوه بر انسانها میتواند موشها و خرگوشها را نیز مبتلا کند. در میان انسانها، نخستین مورد ابتلاء به آبلهمیمون در سال ۱۹۷۰ گزارش شد. در سال ۲۰۰۳ نیز مقامهای بهداشتی آمریکا یک مورد از ابتلاء به این ویروس را در این کشور گزارش دادند.
آژانس امنیت بهداشت انگلیس (UKHSA) ۷ می اعلام کرد که فردی که اخیراً به نیجریه سفر کرده بود به این ویروس مبتلا شده است. گفته میشود که آنها قبل از سفر به انگلیس در نیجریه به این بیماری مبتلا شده اند.
«کالین براون» متخصص بیماریهای عفونی در آژانس امنیت بهداشت انگلیس گفت: "در حالی که تحقیقات برای تعیین منبع عفونت ادامه دارد، مهم است که تاکید شود این عفونت به راحتی بین افراد پخش نمی شود و نیاز به تماس نزدیک با فرد مبتلا دارد." وی بر همین اساس عنوان کرد: "خطر کلی برای عموم مردم بسیار کم است."
علائم اولیه آبله میمون شامل تب، سردرد، درد عضلات، کمردرد، تورم غدد لنفاوی، لرز و خستگی است.
التهابات پوستی نیز ممکن است ایجاد شود که معمولاً روی صورت قبل از انتشار به سایر قسمتهای بدن شروع میشود. در نهایت یک دلمه تشکیل می دهد و می افتد.
سازمان بهداشت عمومی انگلیس میگوید آبله میمون به راحتی گسترش نمی یابد و اکثر بیماران ظرف چند هفته بهبود می یابند اما می تواند باعث بیماری شدید در برخی افراد شود.