به گزارش ایرنا، قم از جمله قطبهای مهم تولید گوشتمرغ و تخممرغ در کشور است و روزانه در ۳۰۰ واحد پرورش مرغ گوشتی استان ۶۰ تُن گوشت مرغ تولید و پس از طی مراحل کشتار به بازار عرضه میشود، همچنین ۱۷۰ واحد پرورش مرغتخمگذار در این استان فعال است و روزانه بیش از ۲۵۰ تُن تخممرغ در قم تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۱
قم - ایرنا - محمد رضا حاجی رضا، رییس سازمان جهاد کشاورزی قم بهمنظور رصد کامل وضعیت تولید و عرضه گوشت مرغ به بازار و ایجاد بسترهای مورد نیاز برای تسهیل دسترسی مردم به این محصول از کشتارگاه صنعتی مرغ و طیور استان، بازدید کرد.