تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‎ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از تدوین نقشه راه گردشگری خوراک به عنوان یکی از محصولات مهم صنعت گردشگری کشور خبر داد.

به گزارش ایرنا از روابط‌عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سید مصطفی فاطمی با بیان این خبر گفت: در حال حاضر به همراه فعالان بخش خصوصی و دیگر دستگاه‌های مرتبط در حال تدوین نقشه راه گردشگری خوراک با هدف دستیابی به سه خروجی رونق گردشگری داخلی، خارجی و در نهایت برندسازی در این زمینه هستیم.

وی افزود: به همین منظور لازم است دستگاه‌های متولی در کنار بخش خصوصی نسبت به شناسایی و احصای کمبودهای گردشگری خوراک از جمله زیرساخت‌های مرتبط اقدام کنند و فضا را برای جذب سرمایه‌گذاری در این حوزه آماده کنند.

فاطمی خاطرنشان کرد: برای دستیابی به این مهم پیشنهاد داده‌ایم که میزهای تخصصی کارگروه گردشگری خوراک هر چه زودتر آغاز به فعالیت کنند تا بتوانیم با شناسایی، ایجاد و تجهیز حوزه گردشگری خوراک در مسیر بهتر توسعه این صنعت قرار گیریم.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی همچنین به اهم نتایج و اهداف تدوین نقشه راه گردشگری خوراک اشاره کرد و گفت: ایجاد سناریوی گردشگری خوراک، توسعه محصولات گردشگری خوراک، توسعه درون‌زا و پایدار مقاصد گردشگری خوراک، جذابیت، تمرکز و رقابت‌پذیر کردن زنجیره، نیازسنجی و ارزیابی گردشگران از نگاه گردشگری خوراک، استانداردسازی و نشان برای مقاصد، استفاده از دانش، فناوری و تکنولوژی و نیز برنامه‌ریزی جهت رسیدن به اهداف توسعه پایدار چشم انداز اجرایی پیش رو به بشمار می‌آید.