اصفهان - ایرنا - رییس کمیسیون فرهنگی اجتماعی ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: جاری سازی دائم رودخانه زاینده‌رود یک اقدام لوکس و فقط بخاطر توسعه گردشگری نیست بلکه برای حفظ یک تمدن با ارزش است.

به گزارش ایرنا حجت الاسلام منوچهر مهروی پور روز یکشنبه  در چهل و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: احیای دائم رودخانه زاینده رود با هویت، تاریخ و تمدن چند هزار ساله این سرزمین رابطه مستقیم دارد بنابراین باید برای حفظ این میراث کوشید. 

وی با اشاره به اینکه خشکی رودخانه و کاهش منابع آبی بر گستردگی فرونشست زمین در استان اصفهان افزوده است ادامه داد:  این‌ یکی از چند چالشی به شمار می‌رود که دلیل آن را باید در خشکی رودخانه جستجو کرد. 

رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اصفهان با بیان اینکه استان سال‌هاست مورد بی‌توجهی و بی‌مهری قرار گرفته ابراز امیدواری کرد که سفر آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رییس جمهور به نصف جهان نتایج مثبتی بویژه در موضوع زاینده رود را به همراه داشته باشد. 

مهروی پور احیای دبیرخانه ورزش پهلوانی در اصفهان را خواستار شد و گفت: این اقدام در کنار افزایش سرانه ورزش سبب ترویج روحیه پهلوانی خواهد شد. 

وی با تاکید بر ساماندهی در حوزه طرح‌های عمرانی اصفهان تصریح کرد: سال‌های گذشته شهر اصفهان به یک کارگاه عمرانی بود که افتتاح پروژه‌های مختلفی دستاوردآن به شمار می‌رفت، جا دارد که این مقوله باز هم تکرار شود تا هرچه زودتر شاهد بهره برداری از رینگ چهارم ترافیکی و خط ۲ قطار شهری باشیم. 

این عضو شورا با بیان اینکه با بازگشایی بدون برنامه مدارس موج عجیب ترافیک در شهر رقم خورده است خاطرنشان کرد:  این ترافیک پیش‌تر فقط مختص صبح‌ها بود اما اکنون در عصر و شب هم این ترافیک را می‌بینیم که جا دارد نظارت بیشتری بر آن باشد. 

همچنین عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر اصفهان در این جلسه گفت: برای جوان‌سازی جمعیت باید زیرساخت‌های لازم فراهم شود و از سوی دیگر همه نهادها و دستگاه‌های عمومی و دولتی به اصطلاح پای کار بیایند. 

 فرزانه کلاهدوزان خاطرنشان کرد:  مدیریت شهری در اصفهان نیز در کنار بقیه دستگاه‌ها به وظایف قانونی خود در این زمینه عمل کند این قانون تکلیف همه دستگاه‌ها نسبت به کارکنان خود را مشخص کرده و انتظار می‌رود در شهرداری این وظایف قانونی برای نیروی انسانی شاغل لحاظ شود.  

اصفهان وضعیت آبی نابسامان و کم‌سابقه‌ای را در نیم‌ قرن اخیر سپری می‌کند بطوریکه رودخانه زاینده‌رود در ۲ دهه اخیر از سد چم آسمان در شهرستان لنجان واقع در غرب استان تا تالاب گاوخونی بدفعات خشک شده است و از مهر سال ۹۹ تاکنون نیز، این موضوع تکرار می‌شود.