تهران- ایرنا- مدیر روابط عمومی بنیاد سعدی گفت: جامعه هدف ما ایرانیان نسل دوم و سوم خارج از کشور هستند که فرزندان‌شان خارج از ایران به دنیا آمده و از زبان فارسی دور هستند. آنها دوست دارند فرزندان شان فارسی را یاد بگیرند و دنبال کتاب‌هایی در این زمینه هستند.

سمیرا یافتیان با حضور در غرفه ایرنا در سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران درباره حضور بنیاد سعدی در نمایشگاه کتاب توضیحاتی داد و اظهار داشت: بنیاد سعدی از سال ۹۲ با هدف آموزش و گسترش زبان فارسی در جهان تشکیل شده است. این بنیاد از سال ۹۴ در نمایشگاه ها شرکت کرده است. نمایشگاه کتاب یک فرصت فوق العاده برای تعاملات و دیدارها و معرفی آخرین محصولات است.

وی با اشاره به این نکته که کتاب‌های بنیاد سعدی بر اساس استاندارد بین المللی نوشته شده است افزود: امسال آخرین کتاب‌ها مثل گام اول، چارچوب و خواندن۴ را به نمایشگاه آورده‌ایم. کتاب گام اول برای کسانی است که خارج از کشور زندگی می کنند و با خط ما آشنا نیستند. با این کتاب خط فارسی را آموزش می‌دهیم. این کتاب با ۱۴ زبان واسط تهیه شده و برای فارسی آموزان می تواند خودآموز باشد.

یافتیان با بیان این که بخشی از جامعه هدف ما ایرانیان نسل دوم و سوم خارج از کشور هستند توضیح داد: مخاطبان داخلی ما خارجی‌هایی هستند که به واسطه کار یا تحصیل به ایران مهاجرت کرده‌اند و علاقه‌مند هستند که زبان فارسی را یاد بگیرند.

مدیر روابط عمومی بنیاد سعدی افزود: سامانه مینا را که بر اساس کتابی به همین نام تهیه شده در غرفه خودمان معرفی می‌کنیم. کتاب مینا مهارت صحبت کردن را آموزش می‌دهد. اگر کسی دسترسی به این کتاب نداشت، می‌تواند روی سامانه اینترنتی مینا درس‌ها را فرا بگیرد. این سامانه مشخص می‌کند تلفظ کلمات توسط فارسی آموز چقدر درست است.

وی در پاسخ به سوالی درباره نسل جدید ایرانیان خارج از کشور که با فارسی آشنا نیستند توضیح داد: خیلی از خانواده‌ها ترجیح دادند که فرزندان‌شان در خارج از کشور به خاطر مدرسه زبان کشور مقصد را یاد بگیرند. در برخی خانواده‌ها بچه ها فقط بلدند فارسی صحبت کنند، ولی نوشتن فارسی را بلد نیستند.

یافتیان از حضور استادان خارجی زبان فارسی در غرفه این بنیاد مستقر در سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد و گفت: استادانی از کشورهای ترکیه؛ بوسنی و ... در غرفه بنیاد سعدی نشست‌هایی ادبی را برگزار می‌کنند.