شعبان رسولی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: پس از سد گلستان، سد وشمگیر با ۶۰۰ هزار مترمکعب، سد بوستان با ۵۰۰ هزار مترمکعب و سد کوثر با یکصد هزار مترمکعب در ردههای بعدی قرار دارند.
وی افزود: هم اکنون حجم آب ذخیره شده در ۱۴ سد موجود در گلستان حدود ۶۳ میلیون مترمکعب معادل ۲۵.۸ درصد مخزن آنهاست که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش دارد.
به گفته رسولی پارسال در این موقع سدهای گلستان ۷۶ میلیون مترمکعب آب داشتند که معادل تقریبی ۳۱ درصد ظرفیت کل مخازن آنها را شامل میشود.
مدیر بهرهبرداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقهای گلستان یادآور شد: بیشترین بارش نزولات آسمانی این استان طی روزهای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته در منطقه ضرق استان و در ایستگاه باران سنجی لزوره مینودشت با ۴۳ میلیمتر باران ثبت شد.
وی افزود: در این باره زمانی، ۳۳ میلیمتر در چپرقویمه بخش داشلی برون گنبدکاووس، ۲۹ میلیمتر در گالیکش، ۲۸.۵ میلیمتر در شهر و حومه گنبد، ۲۲ میلیمتر در پارک ملی گلستان، ۱۸ میلیمتر در تنگراه گالیکش، ۱۷ میلیمتر در نراب آزادشهر، ۱۶ میلیمتر در اراز کوسه گنبد و ۱۵.۵ میلیمتر در گلیداغ مراوه تپه (حوضه گرگانرود) ثبت شد.
رسولی اضافه کرد: گلستان ۱۴ سد مخزنی با ظرفیت ذخیره ۲۴۵ میلیون مترمکعب آب دارد.
استان ۲ میلیون نفری گلستان از استانهای مهم حوزه کشاورزی کشور است که بخشی زیادی از ۶۵۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی آن از آب نزولات آسمانی تامین میشود.