به گزارش ایرنا از شورای عالی انقلاب فرهنگی، سید سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پیامی نوشت: ارتحال عالم ربانی و استاد اخلاق، حضرت آیت الله سید عبدالله فاطمینیا که پس از عمری تلاش برای ترویج مکتب اهل بیت (ع) به دیدار حق شتافت، موجب تأسف و تألم خاطر شد.
در ادامه این پیام آمده است: مرحوم آیت الله فاطمینیا، عالمی عامل، استادی فاضل، خطیبی توانا و محققی برجسته بود که شایستگی حضور در محضر اساتید بزرگی چون مرحوم آیت الله سید رضا بهاءالدینی و مرحوم آیت الله بهجت را غنیمت شمرد و با ژرف اندیشی و ظرافت، برداشتها و تفاسیر ماندگاری برای مردم ارائه کرد و در این راه از مجالست با اهل علم در کشورهای مختلف و تدبر در کتب و اسناد دینی، تاریخی و ادبیات عرب بهرههای فراوان جست.
عاملی ارتحال این استاد اخلاق را به محضر رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حوزه های علمیه، خاندان مکرم و عموم علاقمندان و شاگردان ایشان تسلیت گفت.
ولایتی رحلت آیتالله سید عبدالله فاطمی نیا را تسلیت گفت
علیاکبر ولایتی رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی نیز در پیامی رحلت آیت الله فاطمی نیا را تسلیت گفت.
در این پیام آمده است: این استاد گرانقدر اخلاق و یار امام و رهبری که همواره مدافع ارزشها و اهداف اسلام، نظام و انقلاب بودند، عمر شریف و پربرکت خویش را در راه اعتلای نام بلند اسلام و اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام)، تبیین ارزشها و آموزههای دینی و اسلامی مصروف کردند و همواره چراغ راه روشن این مسیر بودند و هستند.
رییس دانشگاه آزاد درگذشت آیتالله فاطمینیا را تسلیت گفت
محمدمهدی طهرانچی نیز در پیامی به مناسبت ارتحال این استاد اخلاق نوشت: آیتالله فاطمی نیا (رحمة الله علیه) استاد اخلاق، عارف جلیلالقدر و خطیب برومند شخصیتی گرانقدر بودند که با بیش از چهار دهه از تلاش در حوزه های علمی و دینی با بیانات ارزنده خود اثر عمیق و ژرفی بر اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان و دانشجویان گذاشته و عمر شریف خود را در ترویج و نشر معارف نورانی اسلام و اهل بیت (ع) صرف کردند و با اخلاق حسنه و فضائل پسندیده، در امر تبلیغ و تربیت شاگردان کوشا بودند.
به گزارش ایرنا، آیتالله فاطمی نیا که برای دوره درمان بیماری خود در بیمارستان نیکان تهران بستری بود، بامداد دوشنبه در بیمارستان به ملکوت اعلی پیوست.
آیت الله فاطمینیا در سال ۱۳۲۵ در تبریز چشم به جهان گشود. از کودکی تحت تربیت دینی و علمی پدر خود (میر اسماعیل) که از جمله علمای اهل عرفان بود، قرار گرفت. سپس نزدیک به ۳۰ سال نزد میرزا حسن مصطفوی (از شاگردان سید علی قاضی) تحصیل کرد. وی همزمان تحصیلات حوزوی خویش را هم دنبال کرد و پس از مصطفوی از محضر علمایی چون علامه طباطبایی، سید محمدحسن الهی طباطبایی (برادر کوچکتر علامه طباطبایی)، محمدتقی آملی، سید رضا بهاءالدینی، محمد تقی بهجت، علامه جعفری و… در علوم اسلامی و عرفان استفاده کرد.
از این استاد اخلاق آثار ارزشمندی در زمینه آگاهی اسلامی و شرح مفاهیم شیعی به جا مانده که از آن جمله می توان نکتهها از گفتهها، فرهنگ انتظار: در مورد غیبت امام زمان و مباحث اسلامی دیگر، فرجام عشق: شرحی بر غزل حضرت امام خمینی (ره)، به زبان فارسی و اردو، یک نکته از هزاران در دو جلد شامل فرهنگ انتظار و فرجام عشق، ارمغان غدیر: چهل حدیث از منابع شیعه و سنی، درباره رویداد غدیر خم، شرح و تفسیر زیارت جامعه کبیره، نغمه عاشقی را نام برد. همچنین از وی مقالات متعددی در نشریات مختلف به چاپ رسیدهاست.
براساس اعلام روابط عمومی دانشگاه امام صادق (ع)، مراسم وداع با پیکر استاد اخلاق آیت فاطمی نیا، ساعت ۲۱ و ۳۰ امشب در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار می شود.