به گزارش ایرنا، روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان، روز دوشنبه به نقل از حسن ساسانی افزود: با توجه به چالشهای موجود ضرورت انجام تحلیلهای تلفیقی و جامع منابع و مصارف آب ضرورت بیشتری پیدا کرده است.
وی با با تأکید بر انجام برنامهریزیهای جامعنگر بیش از پیش خاطرنشان کرد: از سوی دیگر اخذ بازخوردهای برنامهها و تصمیمات اجرا شده و بروزرسانی پویای تصمیمات، به عنوان یک اصل مهم در مدیریت منابع آب مطرح به شمار می رود.
ساسانی تصریح کرد: در چنین شرایطی و با توجه به تنوع داده های منابع و مصارف و شیوه ها متفاوت اندازه گیری و پایش آنها و همچنین تعدد سامانهها و بانکهای اطلاعاتی و عملیاتی در نهادهای متولی مدیریت منابع و مصارف آب، ایجاد مرکز رصد و پایش داده ها و اطلاعات منابع و مصارف آب اهمیت دارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای اصفهان با اشاره به این که این بستر برای انجام تحلیلهای تلفیقی بههنگام جهت تولید ابزار و اطلاعات تصمیمیارِ مدیران در دستور کار قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: این بستر مبنای آیندهنگری و آیندهنگاری در مدیریت یکپارچه منابع آب است.
وی با بیان اینکه پیشبرد اهداف یادشده مستلزم مشارکت تمامی ذینفعان مقوله آب در سطح حوضه آبریز است، ادامه داد: بر این مبنا کارگروهی متشکل از نمایندگان کلیه ذینفعان با عنوان«ساماندهی اطلاعات و شفاف سازی داده های منابع و مصارف آب» در ذیل قرارگاه آب استانداری اصفهان تشکیل شد.
ساسانی یادآور شد: کارگروه مذکور وظیفه ساماندهی و راهبری فرآیندهای بیان شده را بر عهده گرفته است.
اصفهان وضعیت آبی نابسامان و کمسابقهای را در نیم قرن اخیر سپری میکند بطوریکه رودخانه زایندهرود در ۲ دهه اخیر از سد چم آسمان در شهرستان لنجان واقع در غرب استان تا تالاب گاوخونی بدفعات خشک شده است و از مهر سال ۹۹ تاکنون نیز، این موضوع تکرار میشود.