سید رسول موسوی نژادیان روز دوشنبه با اشاره به دگرگونیهای فرهنگی به ویژه در زمینه پوشش، پویایی و بالندگی فرهنگ پوشش ایرانی و اسلامی را از کارکردهای فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست و اظهار کرد: برگزاری چنین رویدادهایی افزون بر آن که به درخشندگی، بالندگی، پیشرفت و اعتلای فرهنگ خودمان یاری میرساند، میتواند بسترساز شکوفایی هنرمندان مد و لباس سرزمینمان باشد.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس ادامه داد:با شناخته شدن ایدهها و طرحهای هنرمندان مد و لباس، زمینه سرمایهگذاری برای تولیدشان فراهم خواهد شد.
شناساندن ایدهها و طرحهای برتر به بازار و مخاطب هدف
محمدحسین شاکریزاده، مدیر اجرایی این رویداد هم گفت: از انگیزههای برگزاری چنین رویدادهایی بسترسازی برای شکوفایی و بالندگی توانمندیهای آشکار و پنهان هنرمندان ما در زمینه پوشاک ایرانی و اسلامی با رویکرد کاربردی طرحهایی مناسب برای همگان است.
وی افزود: برآنیم تا با هماهنگیهای انجام شده با تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک، ایدهها و طرحهای برتر را به بازار و مخاطب هدف بشناسانیم.
ایجاد انگیزه و پویایی در هنرمندان مُد و لباس
منا چارلنگی، کارشناس مد و لباس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز گفت: کارگروه مد و لباس استان بر آن شد تا با برگزاری پیوسته رویدادهای آموزشی و رقابتی دیبا، انگیزه و پویایی بیشتری را به هنرمندان این رشته هنری دهد.
چارلنگی افزود: در راستای آفرینشهای هنری فاخر و کشش مردم و تولیدکنندگان پوشاک، با موضوع طراحی لباس مانتو بانوان و پیراهن مردانه تابستان با نگاهی به گلهای تابستانه برگزار شد.
وی ادامه داد: این مسابقه به صورت همزمان در سه شهرستان شیراز، لارستان و خنج با حضور بیش از ۷۰ هنرمند و طراح مد و لباس در حال برگزاری است.
رویدادهای فرهنگی و هنری مد و لباس دیبا، با رونمایی از پوستر جشنواره و کارگاه مد و لباس فارس و فراخوان آنها در ۲۰ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ آغاز به کار کرد.