به گزارش خبرنگار ایرنا، استاندار خراسان رضوی عصر دوشنبه در این مراسم گفت: نگاه ما به کار و اشتغال تک بعدی و فقط توجه به جنبه معیشتی آن نیست بلکه نگاه ما به کار بر ابعاد تربیتی و فرهنگی و روانی آن است که هم به فرد آرامش می دهد و هم معیشت وی را تامین می کند.
یعقوبعلی نظری افزود: وظیفه ما فراهم کردن زمینه فعالیت برای زنان کارآفرین است، علاوه بر مشاغل خانگی، فعالیت در حوزه گل و گیاه نیز یک کار فرح بخش و آرامش دهنده برای بانوان محسوب می شود که امیدواریم فعالیتهای مرتبط با باغبانی و گیاه پروری با در نظر گرفتن حداقل مصرف آب در استان توسعه یابد.
شهردار مشهد نیز در این مراسم به نقش زن در دانش، معنویت و ترویج دین در طول تاریخ اشاره کرد و گفت: زنان ما تاکنون در عرصه های هنر، ادبیات و اقتصاد به خوبی درخشیده اند، اقتصادی که یک مدیر زن معتقد و عفیف در راس آن قرار داشته باشد، فاقد هر گونه مساله حاشیه ای و مبتنی بر مسیر پیشرفت خواهد بود.
سید عبدالله ارجاعی با اشاره به مشکلات مربوط به زنان آسیب دیده اجتماعی و نیاز آنان به شغل اظهار داشت: وظیفه ما در قبال این گونه زنان چه در زمینه رفع آسیب های اجتماعی و چه در زمینه تامین مسکن، شغل و نیازهای اساسی آن بسیار سنگین است در این راستا شورای شهر مشهد مجوزهایی برای شهرداری صادر کرده تا بتوان بخشی از آلام این زنان آسیب دیده را کاهش داد.
وی بیان کرد: قرار است در قالب یک مشارکت چهارجانبه بین شهرداری با بنیاد برکت، بنیاد علوی و یکی از بانک های عامل هر کدام ۱۰۰ میلیارد تومان برای اشتغال زنان آسیب دیده حاشیه شهر مشهد اختصاص دهیم که در این زمینه خواستار مشارکت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز هستیم.
مدیرعامل بنیاد علوی نیز در این مراسم گفت: این بنیاد بر توسعه منطقه ای تمرکز دارد و در این راستا یکی از طرح های مهم توانمندسازی زنان و اشتغالزایی برای آنان است.
وحید خاوئی افزود: بنیاد علومی تاکنون علاوه بر استان خراسان شمالی، در شهرهای خواف، رشتخوار و حاشیه شهر مشهد نیز برای کمک به اقشار آسیب پذیر و اشتغالزایی برای آنان اقداماتی انجام داده که محور بیشتر فعالیتها برای بانوان بوده است.
وی بیان کرد: یکی از اتهاماتی که همیشه متوجه قشر آسیب پذیر بوده، کوله بری است، بنیاد علوی با کمک به اشتغال بانوان، برخی از کوله بران زن را از کوله بری خارج و برای آنان شغل ایجاد کرد.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد نیز در این مراسم با اشاره به اینکه به دلیل شیوع کرونا نمایشگاه گل و گیاه دو سال در مشهد برگزار نشد، گفت: امسال با تلاش سازمان پارکهای شهرداری نمایشگاهی به گستره شهر مشهد گشایش یافته و کل گل ارایی فضای سبز شهری مشهد در این نمایشگاه نمود یافته است.
علی نجفی افزود: به معنای واقعی کلمه جلب مشارکت حداکثری فعالان بخش خصوصی را در نمایشگاه گل و گیاه و تجهیزات پارکی مشهد داریم و با اینکه نمایشگاه کنونی یک دهم هزینه برپایی نمایشگاه های گل و گیاه سالهای گذشته را داشته اما از طراوات و زیبایی این رویداد نکاسته است.
رییس کمیسیون ورزش و جوانان شورای شهر مشهد نیز در این مراسم به نمایشگاه محصولات بانوان کارآفرین کشور اشاره کرد و گفت: برگزاری چنین نمایشگاهی مربوط به کسب و کار بانوان با چنین کیفیتی در کشور تاکنون بی سابقه بوده است.
سید حسین علوی مقدم افزود: برای حضور در نمایشگاه محصولات بانوان کارآفرین کشور، محصولات پنج هزار بانوی کارآفرین در کل کشور مورد ارزیابی قرار گرفت و بهترین کارها برای این نمایشگاه انتخاب شد و به نمایش درآمد.
در نخستین نمایشگاه محصولات بانوان کارآفرین کشور (شهربانو) کارآفرینان زن ۱۹ استان شرکت کرده و انواع صنایع دستی و سوغات منطقه خود را در قالب ۲۵۲ غرفه در سالن عطار و انواع غذاها را در قالب ۵۰ غرفه در محوطه باز نمایشگاه بین المللی مشهد به نمایش گذاشته اند.
در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی گل و گیاه و باغبانی به همراه ششمین نمایشگاه تخصصی تجهیزات پارکی، مشارکت کنندگانی از ۱۱ استان محصولات خود را در زمینه انواع گل، گلدان، کود و بذر، ادوات باغبانی، تجهیزات پارکی و میز و صندلی در قالب ۲۳۰ غرفه در فضای بسته و باز نمایشگاه بین المللی مشهد عرضه کردند.
مجموع کل فضای اختصاص یافته به این نمایشگاه ۲۵ هزار مترمربع است و نمایشگاه تا ۲۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ برای بازدید عموم دایر است.