هیوا اسدبیگی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تلاش تمامی عوامل اعم از دبیر، دبیر اجرایی و کمیته ها بر آن است که مهمترین رویداد فرهنگی سقز به بهترین نحو ممکن برگزار شود.
وی افزود: با توجه به اینکه خواست جمعی بر افزایش سطح جشنواره بوده و از تمامی کارگردانان حوزه تئاتر خواستار تولید آثار فاخر برای جشنواره شدیم در همین راستا تعداد زیادی از آثار ارسالی با دقت مورد ارزیابی قرار گرفت همچنین طبق برنامه ریزی های انجام شده و با توجه به حضور سه گروه تئاتر سقزی در جشنواره تصمیم بر آن شد افراد حاضر در جشنواره در ستاد اجرایی درگیر نشده تا بهتر بتوانند به فعالیت هنری خود در جشنواره برسند.
این هنرمند سقزی ادامه داد: جشنواره تئاتر کُردی مربوط به هیچ گروه هنری و طیف خاصی نیست و وظیفه همه هنرمندان است که از بزرگترین رویداد فرهنگی شهرستان سقز استقبال و با تمام توان در برگزاری مطلوب تر جشنواره تلاش کنند.
اسدبیگی از تمامی همکاران و دوستان خود در ستاد برگزاری جشنواره که همدلانه و با تمام تلاش و توان در خدمت جشنواره بودند قدردانی و از همکاری و حمایت مسئولان شهرستان خصوصاً فرماندار، اعضای شورای شهر، شهردار و معاونین خدمات شهری و عمرانی و واحد زیباسازی شهرداری، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سقز و پرسنل و کارکنان آن مجموعه تشکر کرد.
دبیراجرایی هفدهمین جشنواره تئاتر کٓردی سقز اضافه کرد: از اسپانسر های مالی جشنواره و همه خبرنگاران و اصحاب رسانه که در پوشش خبری بزرگترین رویداد فرهنگی شهرستان سقز نقش آفرینی کردند صمیمانه قدردانی می کنم و امیدوارم جشنواره هجدهم در بهترین حالت ممکن مالی و بدون دغدغه برگزار تا موجبات افتخارآفرینی برای شهر هنردوست و هنرپرور سقز شود.
نخستین دوره جشنواره تئاتر کُردی سقز از سال ۱۳۷۸ در شهرستان سقز آغاز شد و در حال حاضر ۱۷ دوره از آن می گذرد، هفدهمین جشنواره تئاتر کُردی سقز از عصر جمعه ۲۳ اردیبشهت ماه امسال آغاز و تا روز سه شنبه در حال برگزاری است.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.