مهدی کلانترزاده روز سهشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: بخشهای اصلی جشنواره شامل خبر، تیتر، گزارش، مصاحبه، عکس خبری، گزارش تصویری، مستندهای رسانه ای، یادداشت، تحلیل و نقد است.
وی اضافه کرد: بخش ویژه این جشنواره نیز پیرامون جهاد تبیین در مدیریت شهری در نظرگرفته شدهاست.
کلانترزاده ادامه داد: به نفر اول تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و هدیه نقدی به ارزش ۲۵ میلیون ریال، نفر دوم دیپلم افتخار و هدیه نقدی به ارزش ۲۰ میلیون ریال و نفر سوم دیپلم افتخار و هدیه نقدی به ارزش ۱۵ میلیون ریال اهدا خواهد شد.
وی افزود: به نفر اول بخش ویژه نیز تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و هدیه نقدی به ارزش ۳۰ میلیون ریال برای سه نفر اهدا میشود.
مدیرکل ارتباطات و بینالملل شهرداری قم با اشاره به موضوعات جشنواره، تصریح کرد: مفاهیم ارزشی در حوزه مدیریت شهری، محیط زیست شهری، عمران و آبادانی، شهرهوشمند و خلاق، برنامه محوری در راستای ارتقای کیفیت زندگی، هویت و کالبد شهر، حکمرانی و پارلمان شهری، ترافیک و حمل ونقل، فرهنگ و سبک زندگی شهروندان و جهانشهر موضوعات اصلی دومین جشنواره رسانه ای شهر ما را شامل میشود.
کلانترزاده عنوان کرد: اصحاب رسانه و خبرنگاران از ۲۷ اردیبهشت ماه تا ۲۷ خردادماه سالجاری از طریق درگاه اینترنتی جشنواره رسانه ای شهر ما به نشانی www.qom.ir/mfs و یا ارسال در پیام رسان ایتا به شماره ۰۹۰۳۸۴۳۰۳۱۲ مهلت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
وی در ادامه اظهار داشت: طی سه سال گذشته ۷۵۰ هزار تماس با سامانه ۱۳۷شهرداری قم برقرار شده که در مجموع ۸۷ درصد از شهروندان از پیگیری و حل مشکل منعکس شده رضایت داشته اند و تعداد تماسهای از دست رفته این سامانه نیز به کمتر از ۴ درصد رسیدهاست.
مدیرکل ارتباطات و بینالملل شهرداری قم با اشاره به انتشار ۱۸ هزار خبر طی ۷ سال گذشته در سایت اطلاع رسانی شهرداری قم، ابراز کرد: در سه سال گذشته به ۴ هزار مطلب و موضوع مرتبط با مطالبات شهروندان از شهرداری قم که در رسانه های رسمی و غیررسمی منتشر شده است، پاسخ رسمی داده شدهاست.
وی افتتاح ۵۰ طرح جدید عمران شهری را طی سه سال گذشته را مورد توجه قرار داد و افزود: مقدمات احداث موزه قم در مرحله مطالعات علمی قرار دارد و در این موزه از سند یکصد هشتمین سال تاسیس شهرداری قم رونمایی بعمل خواهد آمد.
کلانترزاده در پایان گفت: قدیمیترین سند به دست آمده در خصوص شهرداری قم به اول فروردین ماه سال ۱۲۹۳ هجری شمسی باز میگردد که نشان میدهد قم بعد از شهر تهران دومین شهر در ایران است که دارای بلدیه در آن دوران بودهاست.