رضا کوچک زاده در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلوزیون با اشاره به شانزده سالگی رادیو گفتوگو عنوان کرد: این رادیو ، شبکه ای جریان ساز در حوزه نخبگانی است که در یک دهه و نیم فعالیت در بستر فراز و نشیب های رو به جلو، تلاش کرده است تا صدای اندیشه ایرانیان و محملی برای اشتراک اندیشه های انقلابی در رسانه ملی باشد.
مدیرشبکه رادیویی گفتوگو خاطر نشان کرد: در این مدت تلاش شد تا با تکیه بر راهبرد تقویت تضارب افکار در سطح ملی، میکروفن این رادیو به همه سلایق و اندیشه های خانواده انقلاب تعلق بگیرد.
کوچک زاده شناخت ظرفیت ها و تهدیدات در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، علم و فناوری و جریان شناسی را از اهداف اصلی رادیو گفت وگو دانست و اظهار کرد: این رادیو در مسیر پرکردن فاصله میان «باید ها» و «واقعیت های» انقلاب اسلامی، تلاش کرده است بدنه کارشناسی کشور را بسیج کند تا بر اساس اصول اساسی بیانیه گام دوم انقلاب و در راستای تقویت جهاد تبیین گام بردارد.
وی با تاکید بر این که «گفت» و «گو» یکی از نیاز های امروز جامعه ایرانی در مسیر حل بسیاری از چالش ها و نزدیک کردن دیدگاههای متکثر عمومی در زیر چتر وسیع منافع و امنیت ملی است ، عنوان کرد: این شبکه همان گونه که از نامش پیداست، مروج این اصل اساسی در جامعه بوده است.
مدیر رادیو گفتوگو تاکید کرد: نقطه عزیمت راهبردی این رادیو، تمرکز بر جامعه نخبگانی و توجه به نظام اندیشگی و فرهیختگی در کشور، برای برون رفت از وضعیت موجود است.
به گفته کوچک در سالیان گذشته تلاش شد تا جریان های موجود در بطن خانواده انقلاب و جامعه نخبگانی کشور به میکروفن های این رادیو نزدیکتر شوند و رهیافت های موجود به گونه ای کارشناسی و بنیادی احصاء شود.
وی با یادآوری این که رادیو گفتوگو فارغ از خط کشی های سیاسی جامعه حرکت می کند، گفت: رویکرد این شبکه رادیویی با تاکید بر چارچوب قانون اساسی، تلاشی تبیینی- ایجابی در عرصه رسانه رادیو برای اقناع افکارعمومی و جامعه مخاطب هدف است.
مدیر شبکه رادیویی گفتوگو با تشریح دیدگاه آینده نگرانه رادیو گفت وگو، عنوان کرد: این رسانه تلاش خواهد کرد تا چشم انداز بالادستی خود را مبتنی بر «بیانیه گام دوم انقلاب»، «جهاد تبیین»، «تجهیز به راهبردهای جنگ ترکیبی و مقابله با جنگ نرم دشمن» و «اقدامات پیش دستانه برای حضور بایسته و به هنگام قرار دهد.
کوچک زاده، تبیین و آگاهی بخشی اجتماعی را به عنوان اصول راهبردی این شبکه برشمرد و اظهار کرد: تبیین واقعیات و شفاف سازی حقایق، تشریح آرمان های امامین انقلاب اسلامی، تشریح کارایی چهار دهه گذشته انقلاب و به بحث سپردن رسالت چله دوم که ره به تمدن سازی نوین اسلامی و شکل گیری امت واحده می برد، از جمله وظایف این شبکه است.
وی گفت: این رادیو ، «گفت و گو» را هم به «نام» برگزیده و هم «پیشه» نموده است تا هر چالش و اختلافی را از منظر و به شیوه «گفت وگو» حل و به راهکاری گفتمانی تبدیل کند.
به عقیده کوچک زاده ، گرچه بازخوانی کارآمدی های نظام اسلامی، مقابله با جنگ نرم دشمن، تبیین دشمن شناسی و مواردی از این قبیل، در گذشته دستمایه کار قرار گرفته و همچنان در نظر است، اما، ماموریت مهمتر و الزامی؛ تبیین چشم اندازهای آینده کشور و مسیر فراروی انقلاب اسلامی است. از این رو، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را بایستی به عنوان مهمترین منشور معنوی و راهبردی رادیو گفت وگو دانست که برنامه های این رادیو را در افق آینده منتظم می نماید. با کارنامه یاد شده و شناخت از محیط عملیات رسانه های تراز انقلاب اسلامی، رادیو گفت و گو، همچنان مبتنی بر رسالت روشنگری وتبیین، روبه جلو، فعال خواهد بود.