به گزارش خبرنگار ایرنا، "مهدی علی اکبرزاده" سه شنبه شب در آیین رونمایی از سند راهبردی ۱۰ ساله کانون هرمزگان، از مرکز علوم کانون پرورش فکری هرمزگان به عنوان مکان علمی غنی یاد کرد که حاصل ابتکارات و زحمات شبانه روزی چندساله مربیان و مدیران کانون این استان است.
وی در ادامه ضمن برشمردن جایگاه کانون پرورش فکری در تربیت و پرورش اندیشه های خلاق، حاصل کار کانون از زمان تاسیس را تربیت انسان های شاخص مثل شاعران، نویسندگان، هنرمندان، طراحان اسباب بازی ها و بسیاری از انسان های بزرگی دانست که در کشور کارهای بزرگی را خلق و جایگاه کشور را از نظر اندیشه های فرهنگی و هنری ارتقا داده اند.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این رابطه با طرح این پرسش که حاصل کار امروز کانون برای آیندگان و فردای این کشور چیست، بیان کرد: هرکاری که ما در کانون انجام می دهیم باید به تربیت نسل خلاق، متعهد و پرورش انسان های شاخص و سرآمد بینجامد.
علی اکبرزاده یادآور شد: کار کردن در کانون لذت دیگری دارد و نمود آن باید در نهاد خانواده و تولید آثار فرهنگی و هنری به خوبی خود را نشان دهد به تعبیری حاصل زحمات و ابتکارات مربیان امروز در آیندگان باید اثرگذار باشد.
سند راهبردی ۱۰ ساله کانون هرمزگان؛ دورنمایی آرمانی- واقعی از وضعیت کانون
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان در این رابطه به ضرورت تدوین چشم انداز ۱۰ ساله کانون این استان اشاره کرد و بیان داشت: این سند راهبردی دورنمایی آرمانی و در عین حال واقع بینانه از وضعیت کانون پرورش فکری استان را به تصویر می کشد.
پروین پشتکوهی افزود: در تدوین این سند، اسناد بالادستی مانند اساسنامه کانون، سیاست های فرهنگی ابلاغی مقام معظم رهبری، بیانیه گام دوم انقلاب و سند ملی حقوق کودک و نوجوان مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.
وی به کار گیری روش های نوین و قابل اعتماد در کنار شیوه های تجربه شده برای شناخت و پرورش استعدادهای کودکان و توجوانان، تمرکز بر ابتکار و نوآوری مداوم برای افزایش جذابیت فعالیت ها و تولیدات کانون، توسعه و تجهیز مراکز فرهنگی هنری متناسب با نیازها را بخشی از راهبردهای کانون در تدوین این سند عنوان کرد.
رونمایی از عروسک های بومی محلی هرمزگان
به گفته وی، این عروسک در قدیم با تکه پارچه های اضافی لباس های زنان بستک و از چوب درخت نخل ساخته و بیستر نیز برای اسباب بازی دختران قدیم استفاده می شد.
رشید خاطر نشان کرد: با طراحی عروسک بیدکی که بهمن ماه سال گذشته به ثبت ملی رسید، به دنبال این بودیم که این نوع عروسک برای استفادت دختران امروز نیز احیا شود.
خاطرنشان می شود؛ "علی اکبرزاده"، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سفری دو روزه به استان هرمزگان ضمن دیدار با مدیرعامل منطقه آزاد کیش بر ضرورت راه اندازی مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری در این جزیره نیز تاکید کرد.
وی سپس به منظور افتتاح مرکز فرهنگی هنری کانون خمیر راهی این شهرستان شد و عصر سه شنبه، این شعبه از کانون پرورش فکری هرمزگان در شهر تالابی خمیر به طور رسمی آماده استقبال از کودکان و نوجوانان خمیری گردید.
علی اکبرزاده بلافاصله عازم شهر بندرعباس شد و ضمن بازدید از بخش های مختلف مرکز تخصصی علوم کانون( آسمان نما، زیست بوم جانوری، رصدخانه، فیزیک و شیمی) از نزدیک با فعالیت های علمی و فرهنگی اعضای کودک و نوجوان کانون هرمزگان آشنا شد.
بخش پایانی برنامه های سه شنبه شب مدیرعامل کانون پرورش فکری در بندرعباس نیز به سخنرانی در جمع مربیان مراکز کانون هرمزگان، رونمایی از سند راهبردی کانون این استان و رونمایی از عروسک های بومی محلی ثبت ملی اختصاص داشت.
بازدید از فعالیت های مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری شهرستان میناب نیز از برنامه های پیش بینی شده روز چهارشنبه سفر علی اکبرزاده به استان هرمزگان است.
تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۸
بندرعباس- ایرنا- مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان این جمله که کانون جای تربیت و پرورش اندیشه های بزرگ است، گفت: نمود کار در کانون نه تنها بر روی کاغذ و نه تنها در ایران که باید در تمام دنیا اثرگذار باشد.