به گزارش ایرنا، سیدقاسم ناظمی، شامگاه سه شنبه در نشست شورای سیاستگذاری پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی، افزود: ۱۲ گروه از استانهای اصفهان، البرز، خراسان رضوی، آذربایجانشرقی و دیگر استانها به عنوان آثار برگزیده در این جشنواره معرفی و برگزیدگان در جشنواره تجمیعی در مشهد شرکت داده خواهند شد.
وی اظهار داشت: جشنواره تئاتر رضوی به دلیل شرایط کرونایی برگزار نشده بود که امسال پس از ۲ سال وقفه در اجرای آن برگزار می شود و هنرمندان تئاتر کشور از این رویداد ملی و بینالمللی به خوبی استقبال کرده اند.
ناظمی، ادامه داد: در این جشنواره بحثهای آیینی با رنگ و بوی آیینهای رضوی در آذربایجان به اجرا گذاشته میشود.
دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره تئاتر رضوی نیز در این نشست، گفت: جشنواره تئاتر رضوی در قالب نوزدهمین جشنواره بینالمللی و پانزدهمین جشنواره ملی در روزهای ۱۶ تا ۱۹ خرداد در تبریز برگزار و برگزیدگان آن معرفی خواهند شد.
رامین راستی، افزود: جشنواره تئاتر رضوی چون رویدادی بینالمللی و ملی است توسط شبکههای مختلف صدا و سیما همچون شبکه یک، چهار، جامجم یک و دو و سحر پوشش داده می شود.
رییس شورای اسلامی تبریز نیز با تاکید بر اینکه حضور گروه های مردمی و هیاتهای مذهبی در جشنواره تئاتر رضوی پررنگتر شود، گفت: مردمی کردن این جشنواره جلوه خاصی به این برنامه فرهنگی میدهد و میتوان از ظرفیت امامزادهها و اماکن مذهبی نیز در زمان برگزاری جشنواره استفاده کرد.
حجت الاسلام رسول برگی، با بیان اینکه در همه رویدادهای ملی و مذهبی، شورای اسلامی و شهرداری تبریز حضور فعالی دارد، افزود: شورای اسلامی تبریز از برگزاری برنامه های ملی و بین المللی حمایت می کند.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری چنین برنامه های فرهنگی برای رونق هنرهای نمایشی و تئاتر در تبریز و استقبال هنرمندان از این رویداد، یادآوری کرد: جشنواره تئاتر رضوی با تعامل و همکاری همه ادارات به بهترین شکل برگزار می شود.
به گزارش ایرنا، پانزدهمین دوره جشنواره سراسری تئاتر رضوی در راستای مجموعه برنامه های نوزدهمین دوره جشنواره بین المللی امام رضا (ع)، امسال در این استان برگزار میشود.
در این دوره جشنواره که به میزبانی تبریز برگزار میشود، نصرالله قادری، فرهاد قائمیان، یعقوب صدیق جمالی، حجت الاسلام عباس عباسزاده و سعید رضا نژاد اعضای هیات انتخاب پانزدهمین جشنواره تئاتر رضوی هستند.
براساس این گزارش محورهای این جشنواره شامل سبک زندگی وسیره امام رضا (ع)، رفتار اجتماعی مبتنی بر الگو گیری از سیره امام رضا (ع)، توصیه و تأکید بر اخلاق رضوی، پرداختن به مفاهیم عالیه در فرهنگ رضوی با نگاه به مصادیق اجتماعی، نگاه به جایگاه پایتخت تشییع جهان اسلام (تبریز)، سیره امام رضا (ع) در اشعار شعرا، نگاه عرفا و ادبای ایران به خصوص آذربایجان، است.