به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از بیمه مرکزی، «مجید بهزادپور» در دیدار با معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اعلام این مطلب افزود: صنعت بیمه از پیچیدگیهای فنی خاصی برخوردار است و براین اساس اجرای هر گونه طرح نوین به خصوص در زمینههای دیجیتالی و دانش بنیان باید با حساسیت ویژه اجرا شود.
وی با تاکید بر این نکته که استارتاپها در صنعت بیمه به رسمیت شناخته شدهاند، اظهار داشت: شیوه ورود استارتآپها به صنعت بیمه با اشکالات بسیاری روبرو بوده و در دوره جدید تمامی توان علمی و فنی را به کار میگیریم تا در نحوه ارائه خدمات نوین بیمه به معیشت شبکه نمایندگان بیمهای لطمهای وارد نشود.
بهزادپور با برشمردن برخی از راهکارهای توسعه استارتآپهای بیمه در کنار فعالیت بیدغدغه شبکه سنتی فروش از نخبگان دعوت کرد تا در انجام این پروژه با نهاد ناظر صنعت بیمه همراهی کنند.
رئیس شورایعالی بیمه در عین حال تاکید کرد که عرصه باید بهگونهای فراهم شود تا همه شبکه خدمات بیمهای با روشهای فنّاوری نوین نسبت به انجام فعالیت و ارائه خدمت اقدام کنند.
وی در پایان از تشکیل کارگروه مشترک صنعت بیمه و فعالان حوزه دانشبنیان خبر داد و بر دانش افزایی نخبگان نسبت به صنعت بیمه تاکید کرد.
در ادامه این نشست، «سورنا ستاری» ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته در خصوص الکترونیکی شدن بسیاری از خدمات بیمهای، اظهار داشت: مقوله هوشمندسازی اقتصاد با دیجیتالی شدن فعالیتها تفاوت زیادی دارد و صنعت بیمه میتواند با ریلگذاری جدید به سمت هوشمندسازی حرکت کند.
بر اساس این گزارش، معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری با اشاره بهضرورت ارائه بیمهنامههای هوشمند از تحول دیجیتالی بهعنوان راهکار اصلی مقابله با تخلفات و تقلبات بیمهای یاد کرد و گفت: راهاندازی مرکز نوآوری در بیمه مرکزی یک اقدام قابل تحسین است و با احیای کارگروههای تخصصی میتوان به آینده روشن صنعت بیمه امیدوار بود.