تهران- ایرنا- مربی و سوارکار اعزامی به مسابقات هنرهای رزمی سواره گفت: ترکیه با یک‌هزار عضو، بیشترین ورزشکاران این رشته را دارد و همچنان در حال احیای آن است اما این رشته رزمی با وجود قدمت بسیار زیاد در ایران از اقبال کمی برخوردار است.

علی قورچیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا اظهار داشت: سه سوارکار از کشورمان به عنوان تیم هنرهای رزمی سواره فدراسیون جمهوری اسلامی ایران هفته گذشته به مسابقات بین‌المللی ترکیه اعزام شدند. انتخاب نفرات بر اساس آخرین رنکینگ کشوری بوده و هیچ سوارکار لژیونری در این دسته حضور ندارد.

وی افزود: نکته جالب اینکه از نسل‌های مختلف در این تیم حضور دارند؛ من به عنوان قهرمان آخرین دوره مسابقات قهرمانی کشور در این تیم حضور دارم. فواد اکبری به عنوان نایب قهرمان و جوانترین عوض تیم و در نهایت سلمان زارع قشقایی به عنوان نفر سوم ترکیب تیم اعزامی را تشکیل می‌دهند.  

مربی هنرهای رزمی سواره با تاکید بر اینکه هر سه نفر تمرین‌های زیاد و مداومی در اردوی تیم ملی داشتیم، یادآور شد: مسابقات بین‌المللی ترکیه در شهر بالیکسیر این کشور برگزار می‌شود و بیش از یکصد ورزشکار از ۳۷ کشور جهان در این پیکارها حضور دارند که در سبک‌های سه شوت، ۲ شوت و تک شوت کره‌ای، کاباک، مرحله نیزه و شمشیر برگزار می‌شود.

قورچیان در مورد وضعیت تیم اعزامی کشورمان به مسابقات بین‌المللی ترکیه گفت: در این مسابقات، تیم‌های قدرتمندی همچون مغولستان، رومانی، بلغارستان، ترکیه و آمریکا حضور دارند که در بین ۳۷ کشور، ‌به عنوان رقیب سرسخت ما به شمار می‌روند، اما وضعیت تیم اعزامی کشورمان هم خوب است.

وی یادآور شد: این مسابقات، از روز جمعه آغاز شده و امروز (یکشنبه) به پایان می‌رسد. رنکینگ نهایی و جمع نتیجه هر سبک مشخص کننده برنده نهایی است.

قورچیان افزود: امیدوارم با مدیریت فدراسیون سوارکاری و کمیته هنرهای رزمی سواره شاهد رشد و گسترش این رشته در کشور بخصوص در میان نسل جوان باشیم. در حال حاضر ترکیه با توجه به اینکه بیشترین تجمع ورزشکاران این رشته را با عددی نزدیک به هزار نفر دارد همچنان در حال احیای آن است. ضمن اینکه یونسکو هم به این رشته به عنوان میراث جهانی نگاه می کندکه ایران ریشه خیلی قوی در آن دارد و امیدواریم نسل جوان هم راغب‌تر و علاقمندتر به این رشته بنگرند.