به گزارش خبرنگار ایرنا،عبد المجید دراهکی روز چهارشنبه در جلسه قرارگاه مهارت آموزی کارکنان سپاه امام صادق ( ع) استان بوشهر افزود: چالش بیکاری به چالش نداشتن مهارت گره خورده و بسیاری از جوانان تحصیل کرده به دلیل نداشتن مهارت از بیکاری رنج می برند.
وی اظهار کرد: فقر مهارت در بین جوانان معضل غیر قابل حلی نیست و می توان با راهکارهای عملی و برنامه ریزی درست ، جوانان را به سمت مهارت آموزی سوق داد تا با یادگیری یک رشته تخصصی، جذب بازار کار شوند.
دراهکی بیان کرد: جوانان با کسب مهارت فنی وحرفه ای و راه اندازی شغل و کسب وکار وارد بازار کار شده و در اینصورت بسیاری از مشکلات جوانان و جامعه حل میشود.
وی افزود: ۲۵۰ حرفه مهارتی بر اساس ظرفیتها در یگانهای نظامی استان بوشهر ارایه میشود بر همین اساس افزایش بهرهوری کارکنان وظیفه و اشتغال پذیری سربازان پس از دوران خدمت، توانایی برخورداری از فرصتهای اشتغال و به تبع برخورداری از مهارتهای فنی ضمن خدمت از مهمترین هدفهای برنامه مهارت آموزی سربازان وظیفه نیروهای مسلح است.
دراهکی با اشاره به آموزش پنج هزار سرباز وظیفه در سال گذشته در سطح یگان های نظامی استان بوشهر افزود: ارتقای بهرهوری کارکنان نیروهای مسلح در مسیر اجرای مأموریتهای خود و افزایش اشتغال پذیری سربازان از هدفهای این اداره کل در قرارگاه مهارت آموزی سربازان است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده امسال هفت هزار و ۸۰۰ سرباز وظیفه مهارتهای آموزشی را در قرارگاه مهارت آموزی نیروهای مسلح استان فرل میگیرند.
وی افزود: با توجه به ماهیت خدمت سربازی و ساختار نیروهای مسلح، دوران خدمت سربازی بستر مناسبی برای بسیاری از آموزشهای مفید و سازنده برای این سرمایههای انسانی است تا بعد از انجام خدمت، وارد بازار کار شوند.
دراهکی یادآور شد: ۹۹ کارگاه آموزشی در پادگان های نظامی و ۶۷ کارگاه آموزشی در محیط کار واقعی در سطح یگان های نظامی استان بوشهر مشغول به ارایه آموزش های نظامی به سربازان وظیفه هستند.
وی اضافه کرد: با هماهنگی با فرماندهان نظامی استان تعداد کارگاه های آموزشی در سطح پادگان های نظامی در سال جاری ۲۰ درصد افزایش خواهد داشت .
دراهکی با بیان اینکه سربازان به عنوان نیروهای جوان و متخصص جامعه باید در حوزه مهارت آموزی تقویت شوند، بیکاری را از مشکلات کنونی برشمرد و تاکید کرد: فرهنگ سازی مهمترین موضوعی است که با نهادینه کردن آن فرهنگ کار و تلاش محقق و زمینه خود کفایی در تولید و اشتغال فراهم می شود.
فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر نیز با تاکید بر نقش مهم آموزشهای فنی و حرفهای در کاهش بیکاری گفت: باید جوانان و سربازان در یگانهای نظامی استان بوشهر به سمت مهارت آموزی سوق داده شوند.
سردار علی رزمجو افزود: آموزشهای فنی و حرفهای مختص قشر خاصی نیست و باید جوانان و سربازان با مشاوره های صحیح در یگانهای نظامی به سمت مهارت آموزی سوق داده شوند.
وی سربازان را سرمایههای مهم نظام اسلامی ایران دانست و اظهار کرد: ۲ سال فرصت مناسبی است تا هر شخصی بتواند یک مهارت فنی بیاموزد؛ بویژه اگر این مدت در دوره خدمت مقدس سربازی باشد برهمین اساس با هماهنگیهای به عمل آمده از سوی قرارگاه مهارت آموزی با سازمان آموزش فنی و حرفهای، یگانهای نظامی هر جا بتوانند حداقل ۹ نفر از سربازان را در یک مهارت ثبت نام کند سازمان فنی و حرفه ای برای آنها کلاس برگزار میکند در صورتی که استاندارد تعداد افراد شرکت کننده در هر کلاس بیشتر از این تعداد است.
فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر بیان کرد: مهارتآموزی یعنی اینکه جوانی که وارد خدمت سربازی میشود در کنار آموزش مهارتهای دفاعی و امنیتی که وظیفه اصلی هر سرباز است، توانایی لازم برای انجام یک کار را با بالاترین کیفیت یاد بگیرد.
سردار رزمجو تصریح کرد: طبق برنامهریزیهای انجام شده در صدد هستیم تا سال ۱۴۰۱ همه سربازان زیر پوشش طرح مهارتآموزی قرار بگیرند و آموختن مهارت برای همه آنها الزامی و اجباری شود.