شمسالدین حسینی در گفت و گو با خبرنگار حوزه پارلمانی ایرنا درباره بیانیه حزب اتحاد ملت گفت: به اعتقاد من کسانی کاسبان تحریم بودند و هستند که شرکتهای شبه بانکی ایجاد کرده و سعی کردند هم از نَمَد تحریم برای خود برای کلاهی دست و پا کنند و هم در سالهای ۹۷، ۹۸، ۹۹ و ۱۴۰۰ از آن رانت بیدریغ ارز ترجیحی بهرهمند شدند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: نه فقط از این حزب بلکه از همه دوستان بهخصوص از دولتمردان آقای روحانی که این نوع نگاه را دارند دعوت میکنم که توضیح دهند برای تبصره یک ۱۴۰۰ چه اتفاقی افتاد؟
حسینی بیان کرد: به یاد دارم وقتی دیدیم نمیتوانیم به دلیل تحرکات سیاسی، فساد ارزی را ریشهکن کنیم به این جمعبندی رسیدیم که حالا که دولت وقت مطرح میکند که برای کنترل و مهار تورم میخواهم این ارز را بگیرم، مجلس همراهی کرد و دولت به جای ۸ میلیارد دلار حدود ۱۶ میلیارد دلار ارز گرفت و تورم دو برابر را تحویل داد. افرادی که از این نظریه حمایت میکردند امروز مسئولیت تصمیمات و حمایت های خود را بپذیرند.
وی تصریح کرد: لذا حکمی در تبصره یک نوشتهایم که چنانچه ارز ترجیحی به کالایی تخصیص پیدا کرد، کمیتهای مرکب از رییس کل بانک مرکزی به عنوان دبیر کمیته، وزیر امور اقتصاد و دارایی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر صمت و بالاترین دستگاه اجرایی ذیربط، تضامنا در قبال این سه موضوع یعنی تامین به اندازه، تامین به موقع و تامین متناسب با قیمت ارز ۴۲۰۰ تومانی مسئول هستند.
نماینده مردم تنکابن و رامسر در مجلس ادامه داد: زمانی که این موضوع در مجلس تصویب شد، اینها به شورای نگهبان رفتند و به شورا فشار آوردند که اولاً کل بند حذف شود که شورای نگهبان زیر بار نرفت ولی کلمه تضامنا را برداشتند. یعنی از یک طرف چانه میزدند و به در و دیوار میزدند که ارز ۴۲۰۰ تومانی را بگیرند اما حاضر نبودند، پاسخگو باشند.
حسینی عنوان کرد: معتقدم به جای چنین بیانیههایی استعلام کنند و پاسخ بدهند که چرا گزارش ندادهاند که سرنوشت ارزهای ۴۲۰۰ تومانی چه شده است؟